Žarko Berber oduševio farmere svojim frizerskim umećem

Multipraktik

Žarko Berber oduševio farmere svojim frizerskim umećem

Stars -
Makedonski voditelj i pevač je šišao muškarce, a Boris je bio posebno zadovoljan svojom frizurom, pa se i kasnije, u toku sastanka konstantno češljao i gledao u ogledalo

Novi farmer Žarko Barber, oduševio je sve farmere svojim frizerskim umećem.

Iako mnogi sumnjaju da ima tajni zadatak, Žarko je pokušavao da ih ubedi da on, kao putnik namernik, ne može da ima tajni zadatak. Naravno, to nije istina. On mora da širi dezinformacije farmerima kako bi zadatak bio ispunjen, a Zadruga će tek onda odlučivati o njegovom daljem boravku na imanju.

Makedonski voditelj i pevač je šišao muškarce, a Boris je bio posebno zadovoljan svojom frizurom, pa se i kasnije, u toku sastanka konstantno češljao i gledao u ogledalo.

I ovonedeljni gazda, Ivan Marinković je hvalio Žareta. "Žare šiša maestralno. Verujem ti da nemaš tajni zadatak, pa vidi kako šišaš...", rekao je Marinković.

Makedonac im je objasnio da je on bio prvak Jugoslavije u šišanju 1989. godine. Pričajući o svojim veštinama, dodao je da je multitalentovan.

"Ja sam ti kao Neskafa, ona 3 u 1...sve što poželim da radim, ja uradim", rekao je Žarko kroz osmeh.

20.52 Ivan Marinković je pričao kako ga je Žarko Barber iznervirao jer ga nije pogledao u oči prilikom upoznavanja. "Ja se sa svima pogledam tako što ih pogledam u oči. Stisneš ruku, to je stvar vaspitanja", nervirao se Ivan.

20.50 Željko Berber je razgovarao sa Sarom i počeo je da širi dezinformacije o Akiju. "A ti si devojka onog pevača što je bio ovde. Onaj što je smuvao sad neku devojku juče. U novinama ima da je tvoj dečko našao neku novu ribu", reklao je Željko, a Sara ga je branila."S obzirom da je pevač, on je stalno okružen lepim ženama", rekla je Sara.

20.40 Pre bih udisala ovaj vazduh ovde iza WC nego kad on prođe pored mene. "idi sa tim žutim pantalonama i spletkari. Čovek od 60 godina pravi haos i spletkari! Odvratan je, nemam reči", rekla je Zorica Simonidi za Lepog Miću.

20.33 Pevač Mića se zakačio sa Simonidom. "Ti si gad. Nemoj da pričaš po imanju da namerno sabotiram zadatke", vikao je Mića. Ona se branila da bi trebalo više da se smeje i da se opusti, ali on se nije dao. "Ma po****š mi ku**c ako kažeš da lažem. Ti si gad", urlao je pevač.

20.30 Gurnuću joj glavu u vodu vruću. Je l' toliko teško da se pomeri voda sa špreta. Ako pere kosu, gde je sad", počeo je Mića odjednom da viče, dok su farmeri zanemeli.

20.12 Lepi Mića i Sara su šetali i pričali. Pevač je rekao da su na Farmi sve ološi. "Ona to sve zna, sve ona truje. Izgubila je bitku i sad samo šeta po imanju", pričao je Mića, a Sara je opsovala."Ja sam se smejala zadatku i bilo mi je drago. Kad sam ih ja malo napala, smirili su se, ali su jedva dočekali da me blate u intervjuu. Svi pričaju da sam ja Mića, e pa nisam ja Mića, ja sam Sara", rekla je manekenka.

"Ja imam pravo da ne učestvujem u igri. Ja ne mogu sad da se ubijem. Meni je žao što nisam učestvovala u igri i što meni ne treba frizer, a vama treba", vikala je Sara, dok ju je Suzana smirivala.

Simonida je besnela kada je Sara pričala. "Molim uskraćivačice frizerskih usluga da ćute".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja