Berber će „obrijati“ Jelenu Golubović?!

Žarko se svideo režiserki

Berber će „obrijati“ Jelenu Golubović?!

Stars -
Glumica počela da obleće oko makedonskog voditelja, novog stanara u Lisoviću, i izjadala mu se da nije sigurna u svoju vezu sa Čupom

Nova ljubav na pomolu?Jelena Golubović bacila je oko na novog farmera Žarka Berbera. Kad je makedonski voditelj preksinoć ušao na imanje u Lisoviću, rediteljka je zaboravila na svog dragog Muhedina Čupu Kalača i odmah je krenula u zagrljaj drugom muškarcu, nekadašnjem takmičaru „Survajvera“. Ona je takođe rekla da nije sigurna u njenu vezu sa Čupom jer je on napolju i ko zna šta radi i s kim se muva. Jelena je zamolila Žarka da joj pomogne oko pisanja nove predstave, a potom je on počeo da je masira. Golubovićeva je pitala Žareta zašto je prekinuo da je opušta, a on joj je odgovorio da je dosta i da ne bi trebalo preterivati jer je ona, ipak, zauzeta žena.- Rekla si mi da si u vezi kad sam ušao i da on nije tu. I sad si u vezi s nekim drugim? - upitao je Berber.- Ja se nadam da on mene čeka. Otkud ja znam šta on radi napolju - odgovorila mu je Jelena, koja mu je, izgleda, tako dala do znanja da bi mogao da se potrudi oko nje.- Ali to ne znači da treba da budeš razvratna dok si unutra i dok se ne vidite - tvrdio je pazar Makedonac. Ko zna, možda Berber „obrije“ Jelenu na Farmi, kao što Čupo već jeste. U više navrata smo zvali Kalača da popričamo o novonastaloj situaciji, ali se on nije javljao.(M. D.)

Bliskost...Žare i Jelena se ne razdvajaju
Bliskost...Žare i Jelena se ne razdvajaju

Žarko širi dezinformacijeŽarko je, inače, na imanje ušao s posebnim zadatkom - da širi dezinformacije. I odlično se snalazi. On je Edinu Škoriću saopštio lažnu vest da je devojka Ognjena Kajganića, odbojkašica Ivana Đerisilo, trudna i da je u četvrtom mesecu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track