POGAZILA OBEĆANJE: Doris Dragović ipak peva u Srbiji!

Stiže posle 25 godina

POGAZILA OBEĆANJE: Doris Dragović ipak peva u Srbiji!

Stars -
Hrvatska pevačica održaće početkom iduće godine dva solistička koncerta i to će biti njen prvi nastup u Srbiji posle sukoba na prostoru bivše Jugoslavije

BEOGRAD - Tvrdila da neće pevati u Srbiji.Jedna od najboljih vokalnih solistkinja sa prostora bivše Jugoslavije Doris Dragović održaće početkom naredne godine dva velika solistička koncerta u Srbiji.

Prvi će biti održan 14. februara u Kombank areni u Beogradu, a drugi 8. marta u novosadskom Spensu. Ulaznice za oba koncerta biće u prodaji od 14. novembra, po cenama od 1.500 do 2.900 dinara, na svim prodajnim mestima CS Eventima, kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine i tržnog centra Ušće.

Doris će doći u Srbiju posle više od dvadeset pet godina i iako je po završetku sukoba na prostorima bivše Jugoslavije tvrdila kako joj neće pasti na pamet da peva u Srbiji, ona se predomislila.

Dragović je više od decenije ne daje intervjue i izjave o svom profesionalnom i privatnom životu: "Moji argumenti za postojanje na sceni su čisto umetničke prirode. U što su težem obliku bili, to je bio veći izazov. Ljudi su tako i sudili o meni. Ali, scena je samo moja uloga, to nisam ja".

Pauziranje sa javne scene Dragović je objasnila: "Rekla bih da je moju poslednju deceniju obeležilo sazrevanje i lepo putovanje prema mudrosti. Naizgled nebitne stvari na koje se više i ne osvrćemo, zapravo su sam život - ljudi, savest, ljubav, vreme. Ne mogu sabrati proživljeni dan ako živim prebrzo".Krajem prošle godine, posle više od 10 godina pauze, na nagovaranje brojnih obožavalaca, Dragović je održala veliki solistički koncert u Dvorani Vatroslav Lisinski koji je bio rasprodat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja