FARMA PREGLED: Mići nestale cipele, okrivio Katarinu
Foto: Printscreen

Vikanje od ranog jutra

FARMA PREGLED: Mići nestale cipele, okrivio Katarinu

Stars -
Mića je zaključio da je Kaća kriva, ali da je u poduhvatu imala i saučesnika, a zatim je upitao Jelenu G. da li ima tajni zadatak

Mića je primetio da su mu nestale cipele. Vikanjem je uspeo da probudi ostale farmere.

Marijana sumnja da je nestanak cipela nečiji tajni zadatak. Mića je ubeđen da su cipele ukrali Vajs, Edin, Kaća ili Marijana jer su poslednji otišli na spavanje.

Edin i Jelena J. su ćaskali o tajnim zadacima. Par smatra da skrivanje cipela nije tajni zadatak Marka i Kaće, a Vajs je čuo temu razgovora, pa se ubacio rekavši da smatra da su za sakrivanje cipela krivi Romana i Marko.

Mića je zaključio da je Kaća kriva, ali da je u poduhvatu imala i saučesnika, a zatim je upitao Jelenu G. da li ima tajni zadatak.

Ona nije odgovorila na pitanje, na šta je Mića uzvratio rečima da joj od toga zavisi da li će biti predstave ili ne. I Vajs i Ceca su bili uporni u nameri da saznaju istinu. Sara je branila Jelenu rečima da svako ko ima tajni zadatak mora da pokuša da ga izvrši.

Kaća je priznala Jeleni J. da je ukrala cipele rano jutros, pošto su svi farmeri legli da spavaju. Kaže da je najbolje rešenje da prekine svaku komunikaciju sa Vajsom i Mićom.

21.18 Zorica rekla Edinu i Jeleni da ima vruć tiganj u ruci. "Jesam ja rekla da se nikoga ne plašim nikada", rekla je Jelena Zorici u šali i krenula da je juri po kuhinji, a zatim je zaštitu pronašla u Edinovom krilu."Ja kad jednom sednem u krilo, ne ustajem nikad", rekla je Zorica, a Jelena i Edin su se smejali.

21.17 "Sad Suzana neće da igra u predstavi jer sam ja imala tajni zadatak. Ne razumem zašto je Zadruga rekla da se nisam ni potrudila kad sam ustajala i pre nje da čistim g***a od svinja i sve. Još je i Vajs rekao da sam štekara! Šta će još da mi prikače", rekla je Jelena kroz plač.

Kasnije je Simonidi, Svetlani, Japi i Ekremu pričala kako je Suzana vikala na nju zbog svinjca i tajnog zadatka, ali je Ekrem napao i branio Suzanu."Nemoj Suzanu da mi diraš! Nemoj sad da me nerviraš! Suzanu ne uzimaj u usta, ona je moj drug. Da si muško, da ne rađaš decu, polomio bih te sad", vikao je Ekrem na Jelenu.

20.58 Kaća se izvikala na Vajsa jer ju je ogovarao. Ona je njega okrivila jer je razotkrio njen i Markov zadatak. "Ostavi me na miru. Možda bih dobila igračku od porodice ili sliku. Ti si bio taj koji na napravio sve ovo. Ološu jedan", vikala je Kaća.

20.53 Katarina pričala sa Borisom o Mići. "On poznaje mene i mog oca već dugo vremena, a tako priča o meni. Od svih farmera me on minira. A kao pravi se da mi je kao otac ovde...", rekla je Kaća.

20.45 Suzana je vikala na Jelenu Golubović jer je čistila svinjac. Nije znala da ima tajni zadatak. "Je l' znaš ti šta ćeš sad da uradiš? Upropastićeš zadatak! Umesto da radiš predstavu, ti čistiš", vikala je Suzana, dok se Jelena nije obazurala i nastavila je da čisti.

20.10 Gazda Ivan Marinković i sluge Romana i Marko na pijaci su se potrudili da dobiju što više namirnica za kuću. Jedan od zadataka je bio i da naprave spot za Romaninu pesmu "Kad mi gore obrazi". Marko i Ivan su se borili za Romaninu naklonost, ali se ona na kraju ipak odlučila za Marinkovića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja