LEPA BRENA: Onaj ko zarađuje novac, taj zna i da ga troši!

Racionalna u potrošnji

LEPA BRENA: Onaj ko zarađuje novac, taj zna i da ga troši!

Stars -
Kad krenem da kupujem cipele, on me stalno pita pa dobro šta će ti tolike cipele? Ti nisi normalna, ni ne znaš koliko cipela imaš, rekla je kroz smeh Lepa Brena

I posle 20 godina braka Lepa Brena i Boba se pojavljuju zajedno u medijima i dokazuju da ljubav i dalje traje. Međutim, Boba ponekad izgubi strpljenje sa pevačicom u šopingu.

Boba ima strpljenja kad Brena daje intervjue, ali nema strpljenja za šoping. "Kad krenem da kupujem cipele, on me stalno pita "Pa dobro šta će ti tolike cipele? Ti nisi normalna, ni ne znaš koliko cipela imaš", a ja se samo smejem. Isto tako kad kupujem haljine, on se žali da nemamo više mesta u ormaru", kaže Lepa Brena koja napominje da je to ne dotiče i da oboje zarađuju. "Onaj ko zarađuje novac, taj zna i da ga troši racionalno i pametno."

Pevačica je nedavno bila i u Americi i rekla ekipi Ekskluziva da se sjajno provela. "Imala sam priliku da kuvam i spremam u Americi. Tamo mi je mnogo lakše da budem domaćica i mama. Oduševio me je Halloween žurka, a žao mi je što nisam bila na Ki vestu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track