Čupo hteo da skoči sa Brankovog mosta zbog Jelene!
Foto: Dragan Kadić

Marketinški trik

Čupo hteo da skoči sa Brankovog mosta zbog Jelene!

Stars -
Jelena mi mnogo nedostaje, hteo sam da je iznenadim i zaprosim na imanju. Ne radim ovo zbog marketinga već zato što je volim. Čitav dan sam molio producente da mi dozvole da uđem, ali su mi oni rekli da ne mogu da naprave ustupak, rekao je Čupo

Čupo Kalač, u noći između srede i četvrtka, hteo je da skoči sa Brankovog mosta jer mu producenti Farme nisu dozvolili da uđe na imanje i zaprosi Jelenu Golubović.

Producenti Farme i policija sprečili su Kalača da ovu suludu nameru sprovede u delo. Shvatili su da je reč o marketinškom triku, naročito zbog toga što je Čupo tvrdio da mu je tog dana bio rođendan, iako u dokumentima piše da je rođen 12. maja.

"Jelena mi mnogo nedostaje, hteo sam da je iznenadim i zaprosim na imanju. Ne radim ovo zbog marketinga već zato što je volim. Čitav dan sam molio producente da mi dozvole da uđem, ali su mi oni rekli da ne mogu da naprave ustupak jer bi onda i drugi izbačeni farmeri tražili da uđu. Za njenu ljubav sam odlučio da skočim s Brankovog mosta, ali je to neko javio ljudima sa Pinka i oni su me zvali da odustanem od toga. Ne bih se ubio, jer sam i ranije skakao sa mosta, ali ovde sam strani državljanin i policija bi me uhapsila", rekao je Čupo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track