ZDRAVSTVENI PROBLEMI: Kaliopi otkazala predstojeće koncerte
Foto: Dragan Kadić

Pevačica pod nadzorom lekara:

ZDRAVSTVENI PROBLEMI: Kaliopi otkazala predstojeće koncerte

Stars -
Zbog zdravstvenih problema uzrokovanih jakim bubrežnim bolovimama, Kaliopi je primorana otkazati sve aktivnosti i termine za predstojeći koncert u Zagrebu, piše u saopštenju

Makedonska pevačica Kaliopi Bukle, zbog zdravstvenih problema uzrokovanih bolovima u bubrezima, primorana je da otlaže predstojeće koncerte.

"Zbog zdravstvenih problema uzrokovanih jakim bubrežnim bolovimama, Kaliopi je primorana otkazati sve aktivnosti i termine za predstojeći koncert u Zagrebu. Kaliopi je trenutno pod nadzorom urologa i biti će, u par narednih dana, podvrgnuta laserskoj operaciji razbijanja bubrežnog kamena", piše u saopštenju na njenoj zvaničnoj stranici.

Zbog cele novonastale situacije Kaliopi je u šoku jer se sa velikom radosću i željom pripremala za nastup pred hrvatskom publikom.

"Njena prva reakcija bila je da uz lekarsku pomoć i nadzor održi probe i koncert, što je od strane lekara, njenog menadžerskog tima i producenta koncerta, Tomislava Kašljevića nije odobreno", objašnjeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track