MIĆA U LICE ZORICI: Ti si mrtva za mene!

Opet svađe

MIĆA U LICE ZORICI: Ti si mrtva za mene!

Stars -
Ti si mrtva za mene, rekao je Mića, a Zorica mu je poručila to isto dok su nastavili da se jedno drugom unose u lice

Zorica Marković i Lepi Mića ušli su u još jednu svađu i orkšaj koji je bio propraćen klasičnim načinom svađanja na Farmi, psovkama i unošenjem u lice.

Rasprava je počela oko ogovaranja, a pevači su se prepucavali ko je koga više ogovarao na Farmi. Mića je Zoricu nazvao "ološem" i "smradinom", a ni pevačica nije bila ništa blaža od njega. Spominjao se i Zoričin restoran, Mića je govorio kako je on konobar i nije ga sramota zbog toga, a potpuno konfuzni pevači su samo skakali sa jedne teme na drugu i nastavljali svađu.

"Ti si mrtva za mene", rekao je Mića, a Zorica mu je poručila to isto dok su nastavili da se jedno drugom unose u lice. Mića i Zorica su toliko psovali da je produkcija morala da pušta cenzuru dugačku skoro minut u nekim situacijama. Tokom jedne od dužih cenzura, Zorica je vikala na Miću i on na nju, a onda su jedno drugom pokazivali srednji prst koji su usmeravali ka ustima "protivnika".

Situacija se smirila, ali se rasprava nastavila. Ipak, bez vikanja i psovki. Mići nije puno trebalo da se ponovo iznevira, počne da psuje i viče. Dok su se njih dvoje drali po trpezariji, ostali farmeri su obavljali svoje poslove i potpuno ih ignorisali, s obzirom da je sve, sem tuče, već postalo sasvim normalna stvar na imanju.

21.00 Ivan Marinković i Romana su se svađali oko Slobe. Ivan je prokomentarisao da je Sloba pijan. "Da li ti čuješ sebe? Toliko si se "ufurao" u ulogu da je to neverovatno. Ti za sebe misliš da si kralj", rekla mu je Romana.Ivan se protivio i na kraju su zaključili da neće više razgovarati i da su se bezveze i posvađali.

20.55 Suzana je plakala i u sobi govorila da je Romana dupljak, a Zorica se zaklela u oba sina da se Markovićeva nikad sa Divnom ne bi posvađala da nije bilo ROmane i Miće. "Mene baš briga ko će wsa kim da se druži. Ovde smo sami sa sobom", zaključila je Zorica.

20.43 Jelena se svđala sa Ivanom opet. "Zakleo si se da nećeš da psuješ! E, sad ti je**m sve! I ćerku", unosila se Jelena Ivanu u lice. Ivan je bio miran i njoj govorio "Đubre jedno smrdljivo. Nećeš ti nikoga više vređati ovde.""Ti si dno, pijandura jedna. Suzana je ološ i sto puta ću ti to reći", rekla je Jelena.

20.43 Suzana se naljutila na Jelenu Golubović jer je otela Mikiju mikrofon i rekla "Suzana je ološ".

20.41 "Ja sam ti prijatelj ovde i niko više! Vodi računa šta radiš. Oni znaju da se kotiraš dobro i hoće da te unište. Predstavu su napravili namerno da te sj**u! Ja imam sve u životu, ne treba mi da slušam kako si me ogovarala kod Miće", rekla je Zorica Jeleni. Rediteljka je pričala nepovezano, a kasnije je otišla da igra sa Mikijem Mećavom, jer je, kako kaže, njena baka glasala za njega u prethodnoj sezoni.

20.38 "Meni Aki mnogo nedostaje i zato sam zaplakala jer sam mislila na njega", rekla je Sara povodom svog plakanja za vreme žurke.

20.32 Marijana je pala na leđa. Ivan i Sloba su pritrčali da joj pomognu, a ona se smejala sve vreme. Rekla je Ivanu "Samo me zagrli", i on je to uradio. "Jesi dobro? Stvarno je izgledalo užasno", tešio je Ivan.

20.25 Farmeri su pokušali da izvedu mjuzikl koji je Jelena režirala, ali nisu uspeli. Farmeri su kasnije dobili pismo od Zadruge da nisu uspeli da izvrše zadatke koje su im zadali i još jedan zadatak je proglašen neuspešnim.

20.10 Zorica je izvela Jelenu napolje. "Znam da si me ogovarala i pričala o meni", počela je Zorica. "Jesam, priznajem", pravdala se Jelena.

Pevačica se bunila što je Jelena pričala o njoj i o njenim grudima. "Ti ćeš da kažeš da meni vise s**e? Pa ša ako mi vise", zaključila je Markovićka.Kasnije se svađi pridružio Mića. "Beži, ološu, smrdiš".

"Ja nikome ne verujem! A pogotovo Sari i Ivanu. Oni su ponovo u vezi, ponovo se ljubakaju iza WC", rekla je pevačica.

20.02 Suzana i Vajs su se svađali. "Kako smeš da kažeš da sam se zaljubio, ja sam oženjen čovek, imam dete", vikao je reper na voditeljku i dodao da je njega deda naučio da ne poštuje žene koje ne poštuju muškarce."Beži tamo, ološu jedan. Nemoj sad da mi se izvinjavaš. Prvo pljuneš pa poližeš", rekla je Suzana. "Ti ćeš da mi kažeš koliko koja žena radi po kući", zavšrila je Suzana.

http://www.youtube.com/watch?v=oVt_gU3DOac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track