ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Marija, Stiven, Ana, Ekrem i blizanci Nikola i Dušan

Šou talenata

ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Marija, Stiven, Ana, Ekrem i blizanci Nikola i Dušan

Stars -
I ove subote, pevački talenti iz Srbije, ali i iz regiona, borili su se za svoje mesto na estradnom nebu. Takmičari su dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja

Žiri je odlučio da će sledeći kandidati imati šansu da se bore u daljem toku takmičanjea: Marija Lazić, Stiven Ibić, Ana Milošević, Ekrem Peleš i blizanci Nikola i Dušan Dinić.

I ove subote, pevački talenti iz Srbije, ali i iz regiona, borili su se za svoje mesto na estradnom nebu. Takmičari su dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja.

Prethodne subote prošlo je 5 kandidata: Minel Spahović, Nemanja Radisavljević, Hanzan Sokolović, Stefan Arsenijević i Kristina Jovanović.

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.

Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

ZVEZDE GRANDA UŽIVO MOŽETE GLEDATI OVDE.

00.16 Žiri je odlučio ko prolazi dalje: Marija Lazić, Stiven Ibić, Ana Milošević, Ekrem Peleš i blizanci Nikola i Dušan Dinić.

23.50 Baraž je počeo. Kandidatkinja Tijana Šarac iz Prijedora dva puta se zbunila dok je pevala pesmu Aleksandre Radović "Bivši dragi". Kada je zastala drugi put, molila je žiri da je pusti da još jednom pokuša, ali oni su bili neumoljivi.

23.44 Pod brojem 19 nastupa Lazar Jekić iz Čačka, a peva pesmu Šabana Šaulića "Samo za nju".

Žiri nije pritisnuo taster i kandidat ne ide dalje. Aca Lukas ga je pitao da li zna zašto nije prošao. "Ti imaš grešku, ali ne u pevanju. Pogrešio si što si uzeo Šabanovu pesmu, lakšu možda. Veruj mi da nisi prošao zato što ne znaš da pevaš i zato što nisi talentovan", zaključio je Aca.

23.29 SLedeći takmičar se zove Slavko Tole iz Širokog Brijega, a peva pesmu Nikole Rokvića "Povredi me". Kandidat nažalost nije prošao jer nijedan član žirija nije pritisnuo taster.

23.22 Kao broj 17 nastupa Neša Arifović sa pesmom Saše Matića "Noći u Sibiru".Pošto ovu pesmu peva većina kandidata, žiriju je postalo smešno.Snežana je rekla da odlično peva, ali da je promašio pesmu. "Peva pogrešnu pesmu čovek. A dobro peva. I šta čovek sad da oceni", pitala se Snežana.

Dva člana žirija su dala odluku "da", a ostali "ne". Produkcija je rekla "da".

23.16 Marija Lazić iz Smedereva je 15 po redu i otpevala je pesmu grupe Alegro bend "Imendan". Završila je ekološki fakultet. Aca Lukas je pritisnuo prvi taster da bi joj "produžio život" na sceni. Snežana je prokomentarisala "Šta će joj ova pesma..." i pritisnula taster.

Na kraju je produkcija odlučila da kandidatkinja prolazi dalje.

23.10 Četrnaesti kandidat po redu je Marko Milićević koji peva pesmu Miroslava Ilića "Nije život jedna žena".Bosanac je rekao Snežani da mu je odmah dodao slovo "Pazi ovo-propao".Međutim, kad je došao refren, Aca Lukas je pritisnuo taster i rekao "Popravi se mali, popravi se mali".

Međutim, osim Ace, niko nije pritisnuo taster i kandidat nije prošao. "Strofe su ti bile mnogo loše, ali refren je bio odličan", rekao je Aca, a Šaban je rekao da nije pogodio tonalitet.

22.53 Trinaesta kandidatkinja je Dajana Hrgić iz Zenice ima 17 godina i peva pesmu Jelene Tomašević "Oro". Zorica i Bosanac su pritisnuli tastere da bi kandidatkinja otpevala refren. U isto vremene su taster pritisnuli Aca Lukas i Snežana Đurišić.

Šaban nije pritisnuo taster, a publika je oduševljeno kliktala. Produkcija, odnosno Brena i Saša Popović su pritisnuli taster i kandidatkinja je prošla.

23.49 Dvanaesti kandidat je Stefan Isailović iz Beograda, a on peva pesmu Džeja Ramadanovskog "Gde ću sad moja ružo".

Kandidat nije prošao jer nijedan član žirija nije pritisnuo taster. Šaban je rekao da je počeo odlično, ali da mu je refren bio falš. Snežana je rekla da joj se nije dopalo što je baladu pevao na "narodnjački" način.

22.45 Pod redim brojem 11 nastupa Stefan, peva pesmu Nikole Rokvića "Med i slatko grožđe". Kandidat je prošao jer su svi članovi žirija pritisnuli taster.

22.41 Deseta po redu nastupa Bojana Stojanović iz Požege. Peva pesmu Ivane Selakov "Naša malo slavlje".

Kandidatkinja nije prošla audiciju jer nijedan član žirija nije pritisnuo taster. Aca Lukas je rekao da peva kao na karaokama. "Uopšte nisam stekao utisak da si se trudila. Kao da si pevala na karaokama".

22.37 Deveta kandidatkinja je Ana Milošević iz Bora koja peva pesmu jedne od članice žirija Snežane Đurišić "Pričaj mi pričaj".

Bosanac je pritisnuo taster i rekao da on ume odmah da oseti kad kandidat ima to "nešto", dok je Šaban rekao da se naježio.

22.32 Osma kandidatkinja je Jasmina Komanović iz Obrenovca. Ona je odabrala pesmu Hanke Paldum "Volela sam, volela"

Šaban Šaulić je prvi pritisnuo taster da bi kandidatkinja otpevala još jednu strofu. Međutim, produkcija je odlučila da kandidatkinja ne može da prođe.

22.26 Sedmi po redu nastupaju braća Dušan i NIkola Dinić iz Leskovca. Pevaju pesmu Nedeljka Bajića Baje "Dodir neba". Idu obojica u muzičku školu. Aca Lukas je prvi pritisnuo taster, a za njim i Bosanac. Svi članovi žirija su pritisnuli taster i blizanci su prošli audiciju.

22.22 Sledeći, šesti kandidat po redu je Tatjana Šarac iz Prijedora. Peva pesmu Snežane Đurišić "Lepi moj". Aca i Šaban su pritisnuli taster i prokomentarisali da dobro peva, ali da je problem u tonalitetu pesme.

22.05 Ekrem Peleš peva pesmu Harisa Džinovića "Ja ništa više nemam".

Bosanac je rekao "Kako lepo peva. Odličan je. Ima mnogo lepu boju!" i pritisnuo taster, a za njim Aca Lukas. Na kraju su svi članovi žirija pritisnuli taster i kandidat je prošao.

21.59 Četvrti kandidat je Ssaandra Rešić iz Beograda. Ona peva pesmu Ane Bekute "Pao mrak". Snežana je prokomentarisala da ne razume ni reč kad peva.

Svi članovi žirija su pritisnuli taster i kandidatkinja je prošla.

21.54 Stiven Ibić iz Leskovca peva Šabanovu pesmu "Žal". Pola komisije je pritisnulo taster, a pola nije. Brena je odlučila da pusti Stivena.

21.48 Drugi kandidat koji nastupa je Irena Đurišić koja peva pesmu Cece Ražnatović "Tačno je". Snežana je u toku njenog pevanja prokomentarisala "Možda joj je nisko". Kandidatkinja nije prošla.

Irena se požalila da joj je ovo osma audicija. "Ja živim 10 godina za ovu scenu. Ako imate srca da me oterate, samo napred".

Aca Lukas joj je poručio iskreno. "Sledećih 10 godina radite nešto drugo, vi niste za pevanje".

Ona je plačući došla u bekstejdž. "Svima želim sreću.. Ima Boga", rekla je Irena.

21.40 Prvi kandidat zove se Nikola Mitrović, dolazi iz Šapca, a peva pesmu Saše Matića "Noći u Sibiru". Zorica Brunclik je prva pritisnula taster uz komentar da želi da mu pruži šansu da otpeva još jednu strofu.

Snežana se zapitala zašto se muškarcima ne dopada Nikola. "Ma hajde beži bre, ti bar dobro čuješ", ekao je Bosanac Snežani Đurišić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track