FARMA 79. DAN SUZE POTOPILE FARMU: Stigla pisma od najbližih!

Nagrada za farmere

FARMA 79. DAN SUZE POTOPILE FARMU: Stigla pisma od najbližih!

Stars -
Zadruga je odlučila da obraduje i nagradi farmere tako što im je uručila pisma njihovih najmilijih

Marijana Leontijević priznala je Ognjenu Amidžiću da je zaljubljena u jednog farmera, ali ni za živu glavu nije htela da otkrije identitet muškarca koji joj se dopada.

Balerina se izgleda zagledala u Edina Škorića.

"Ona se trudi da bude u njegovoj blizini kad god joj se ukaže prilika. Izuzetno je ljubazna prema njemu i stalno ga zapitkuje za neki savet", rekao je dobro obavešten izvor iz produkcije.

S obzirom na to da je Edin toliko zaljubljen u Jelenu, on uopšte ne primećuje Marijanu niti mu ona pada na pamet. Međutim, to po svemu sudeći Borisovoj bivšoj devojci ne smeta, već naprotiv, ona je za sada zadovoljna da bude u Edinovim društvom, a kada god joj se ukaže prilika, ona onako ljubazno, umiljato i uz osmeh iskoristi momenat i zapitkuje ga šta stigne. Inače, čak su i neki od farmera komentarisali da je Marijana bacila oko na Škorića i da se sva rastopi od sreće kada je on u njenoj blizini.

FARMU UŽIVO PRATITE OVDE

16.59 Simonidi je porodica poručila da nisu verovali da će se tako dobro snaći na Farmi. "Voli te još uvek tvoj Sašica, nemoj da brineš", pisalo je u pismu Simonidi. "Sašice, puno te volim i pozdravljam, čuvaj našeg sina Peru. Pero, majka te mnogo voli i sve ovo radi zbog tebe", rekla je Simonida i zahvalila se porodici, komšijama u Zemunu i Šapcu."

Porodica Lepog Miće mu je poručila da se bori dostojanstveno i da bi trebalo manje da se nervira. "Znamo da ti nedostaju šetnje i nemoj mnogo da se nerviraš i da dopuštaš da te izbace iz takta. Sve je to šou, kako kažeš. Ipak si ti kralj. Mnogo te vole tvoje Sara i Snežana", pisalo je u pismu. Mića je poručio Sari da mora da uči i da bude doktor nauka. "Slušaj majku koja ti je bila tu u najtežim vremenima", rekao je Mića.

"Mi smo zdravo dobro. Pobedi. Pravi šovove. Volimo te, Igbala sa sinovima", piše u pismu, a Ekem je poručio ženi da je njegovo zlato i da će uskoro doći u Njujork.

Katarinina sestra je poslala pismo. "Svi smo ponosni na tebe, kako se predstavljaš gledaocima i kako predstavljaš svoju porodicu. Treba da ostaneš do kraja iako želimo da te vidimo. Imaš veliku podršku od fanova. Mi smo svi dobro i o tome ne moraš da razmišljaš. Preporučujemo ti da se ne nerviraš i da uživaš. Vidimo se za novu godinu", piše u pismu koje je napisala Kaćina sestra. Kaća je mislila da neće moći da se suzdrži da ne pusti suzu. "Pismo mi je dalo veliku snagu. Par puta sam upala u malu depresiju jer mi mnogo nedostaju svi. Veliki poljubac za moje fanove, rođake i prijatelje koji me bodre", rekla je Kaća.

Dragi naš Ivane, evo prilike da ti kažemo da smo mnogo ponosni na tebe. Jedan si od najiskrenijih farmera i uvek se boriš za istinu. Iskuliraj malo. Lenče uživa i ima novu simpatiju u vrtiću i sluša Majkla Džeksona. Stalno se pita kada će tata da dođe. Napisala je pismo i nacrtala nešto lepo", pisali su Ivanovi roditelji, dok je Ivan plakao. U pismo su napisali da su devojke u redu do Vukovog spomenika, na šta se Ivan nasmejao. "Dragi tata, mnogo mi nedostaješ. Brzo mi se vrati. Voli te tvoja Lena", napisala je Ivanova ćerka u pismu, ali i Goca se potpisala. On se zahvalio svima koji ga podržavaju i koji ga gledaju, ali jedva.

Suzana čita pismo za Marijanu. "Svi Obrenovčani su ponosni na tebe. Ponosni smo na tebe jer si oprala najviše sudova, a to sve radiš sa osmehom. Svaki tvoj pokret se prati. Kao i u stvarnom životu, nisu ti svi prijatelji. Mi kao tvoji roditelji smo postali poznati zbog tebe. Jedva čekamo da te vidimo. Pozdravljamo te i jedva čekamo da te vidimo", napisali su Marijanini roditelji, dok im je ona poručila da se ubrzo vide.

Ivan je čitao Sarino pismo. "Koliko želimo da te odmah vidimo, toliko želimo da ostaneš. Kao što ti je dotični poručio da ga ne spominješ, tako te i mi to molimo. Izdrži, volimo te".

Sara čita pismo za Šekija od supruge Emine. "Dragi naš Maki, tajka, Šeki... Mnogo nam nedostaješ. Imaš podršku svih nas. Teško nam je svima, nikada nisi bio ovoliko odvojen od nas. Mi smo svi dobro. Selma je krenula u vrtić, ali ne ide baš rado, jer pre gleda Farmu", pisala je Šekijeva porodica i pozdravila sve farmere. Šeki je rekao celoj porodici da se zakleo da ih neće obrukati.

Edin je čitao pismo za Jelenu Jovanović. "Teško nam je da u jednom pismu napišemo šta bismo sve rekli. Izdrži izazove i provokacije. Sa tobom pijemo jutarnju kafu.. Jako nam nedostaješ. Baba ne kuva ništa jer gleda Farmu, a tetka kasni na posao. Stalno te ogovaramo, a Edinu hvala što mi pazi na sestricu i dođe mi ručak kad izađeš. Znaj da u svakom trenutku dve osobe motre na tebe. I da, dođeš sestri jedan BMW kad izađeš", pisalo je u pismu koji je Jelenin brat napisao, a ona je jedva odgovorila.

Dajana Perović pisala je Suzani. "Draga mama, ponosni smo na tebe, a posebno na gazdovanje. Puno te svi pozdravljaju. Ostani jaka, plemenita i poštena kao što to i jesi. Lavice naša, znaj da si najbolja mama na svetu", piše u pismu Suzani, ona se zahvalila svima i rekla da je najteže kada dete šalje pismo.

Jelena je pročitala pismo za Borisa. "Tata i ja smo prezadovoljni tvojim ponašanjem. Baš si onakav kakvom smo te vaspitali, dobar, vredan, obrazovan. Kaća je veoma lepa i mnogo je pozdravljam. Imaš veliku podršku svojih fanova i ne bi bilo fer da odustaneš. Borise, sve je u redu, imaš odličan rejting, a čeka te ispitni rok, i mečka. Imaš dobar motiv, izdrži", pisalo je u pismu za Borisa. On je rekao da mu je otac uzor, a da majku voli najviše na svetu i obećao da će se truditi da ostane do kraja.16.15 - Zadruga je odlučila da obraduje i nagradi farmere tako što im je uručila pisma njihovih najmilijih. Voditelj Ognjen Amidžić je za sve ukućane doneo pisam i rekao im da će to biti mnogo emotivno i puno suza.

"Ovo ne valja kada dođem usred bela dana. Razlog za suze će biti pisam koja su poslali vaši", rekao je Ognjen, a pre nego što su i počeli da čitaju Jelena Jovanović se rasplakala, a Edin je tešio.

Prvo pismo je čitala Zorica Marković upućeno Aleksandru Marinkoviću Japi: Akica ti poručuje da ideš do kraja da bi mu kupio kucu koju si obećao. Najviše na svetu te voli tvoj Akica", pisalo je u Japijevom pismu, a farmeru je toliko bilo loše da nije mogao da pročita pismo za Marka Vukotu.

Sledeće pismo je čitao Šeki za Edina Škorića: Dragi tata, gledamo te brat i ja i mnogo te volimo. Anji drhti ruka htela bi da ti kaže puno toga. Aleksa je požuruje da se i on potpiše. ti si uvek bio uvek veliki borac", pisalo je u pismu koje sportista slušao sa suzama u očima, ali je smogao snage da pročita pismo za Marka Vukotu.

"Fali nam tvoja dobrota. Sve si nas učinio ponosnim i svojim ponašanjem koje si naučio od nas", pročitao je Edin, a Marko im je poručio da ga čekaju i da će brzo doći dole.

Jelena Golubović je glasno zaplakala kada joj je Sloba pročitao pismo, a u pismi su joj poruičili da se vide za novu godinu. Baka ja znam da me baka stalno gleda. Sve pozdravljam sve koji su rekli da će me podržavati. Ako su oni rekli da budem nasmejana i uredna biću", rekla je uplakana Jelena.

http://www.youtube.com/watch?v=XxiyXEUFNvI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track