FARMA 80. DAN MIĆINE PSOVKE: Jelena, po štalama i iza sena si sa Čupom!

Uvrede

FARMA 80. DAN MIĆINE PSOVKE: Jelena, po štalama i iza sena si sa Čupom!

Stars -
Klošarko jedna prljava, ološu prljavi. Po štalama se. U štali, iza sena, ispred kuće...", pričao je Lepi Mića

Mića, Suzana i Ivan zajedno vređaju Jelenu Golubović, dok je ona sedela pored njih i pevala!Ivan Marinković i Lepi Mića sedeli su u trpezariji samo dva metra od Jelene Golubović i izneli niz uvreda na račun nje i njene porodice.

Ivan je komentarisao Jeleninu babu i majku i rekao da su sigurno nenormalne kao i ona. Za Jeleninu babu je rekao da sigurno nije normalna kada u 90 godina igra poker.

"Raspale babe, ceo život po kafanama, sa pljugom. Takva joj je i keva verovatno. Ne može da dobije ovakvog skota i da ga voli", pričao je Ivan Lepom Mići, dok je Jelena Golubović pevušila: "Mića je siledžija, Ivan je pijandura, Suzana je klozetski klan. Mića je siledžija..." a dok je ona pevušila Mića je polako gubio živce.

"Stavi mačku u tu guzicu svoju masnu, glibavu, koju ne pereš. Klošarko jedna prljava, ološu prljavi. Po štalama se. U štali, iza sena, ispred kuće...", pričao je Lepi Mića, a Ivan Marinković i Suzana Perović mu se pridružila i podržala ga.

Kada je Mića nastavio da spominje Jeleninu "prljavu guzicu" zajedno sa Čupom u rečenici, ostali su se nasmejali i nadjačali Jelenino pevušenje, pevajući "Mi se volimo, mi se volimo...".

OVDE FARMU GLEDAJTE UŽIVO

http://www.youtube.com/watch?v=nlOc04RxOgk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track