GOVOR MRŽNJE: Mića ode kući zbog vređanja Golubovićke i Turaka!

Vanredno izbacivanje

GOVOR MRŽNJE: Mića ode kući zbog vređanja Golubovićke i Turaka!

Stars -
Pevač je diskvalifikovan jer je na nacionalnoj osnovi vređao Jelenu Golubović

Pevač Lepi Mića izbačen je sa Farme zbog govora mržnje!Proka je stigao na imanje u Lisoviće i veoma ljutito sve pozvao da sednu za sto i dao gazdarici Romani da pročita pismo.

"Farmeri, u toku prethodne noći na imanju je došlo do svađe u kojoj je su upotrebljene zabranjene reči, uvrede i psovke. Kao što i sami znate na farmi je govor mržnje strogo zabranjen, a jedan od takmičara je upotrebio rečnik koji nije primeren televiziji vređajući i izgovarajući najgore psovke i uvrede. Kako se noćas jedan od farmera služio govorom mržnje kakav ne možemo da tolerišemo, doneli smo odluku da bude najstrože kažnjen. Zbog govora mržnje, zbog nedoličnog ponašanja, zbog rečnika koji nije primeren televiziji doneli smo odluku da Mića mora biti kažnjen diskvalifikacijom. Mićo, zbog svega navedenog moraš odmah napustiti imanje", pisalo je u pismu Zadruge.

Lepi Mića je odmah ustao i veoma razočarano otišao po svoje stvari. Suzana je skoro zaplakala i rekla mu da ne želi da ide. Mića je prokomentarisao da se nekome može psovati deca, a neko je kažnjen i napustio imanje.

"Ovde smo toliko toga pretrpeli uvreda", zaključio je Marko Vukotić koji je rekao da je Mića dobar čovek. "On je tako dobar čovek, od njega mnogo možeš da naučiš. Kada je pričao o istoriji, mi smo svi upijali kako je pričao. Ovde mi je bio ko otac", rekla je Sara.

"On je čovek od iskustva, kvalitetan. Ja sam ga jednom izvukla i pokušala da mu objasnim, a onda mi je rekao da je ja samo branim pa sam odlučila da se više ne petljam", govorila je Romana.

Naime, pevač je uputio niz uvreda Jeleni Golubović, a između ostalog rekao je da glumicu treba da bude sramota jer je bila sa Turcima. Jelena je provocirala folkera zapitkujući ga kolika mu je tarifa.

"Sram te bilo, j.... se sa Turcima", odbrusio joj je Mića.

Gledaoci su zatrpali ofijicijalnu grupu RTV Pink na Fejsbuku sa zahtevom da se Mićine reči kazne diskvalifikacijom, a u međuvremenu je pokrenuta i peticija gledalaca da do ovoga dođe.

Podsetimo, jedan od ranijih učesnika "Farme" Milan Paroški je upravo zbog sličnog vređanja diskvalifikovan iz daljeg takmičenja, Maja Nikolić i Miloš Bojanić još uvek čekaju na presudu jer su vređali Rome i Jevreje po nacionalnoj osnovi i širili govor mržnje.

Takođe, iz ovog rijalitija diskvalifikovan je i Čupo Kalač zbog pisma koje je dao Jeleni Golubović u kome su se nalazile informacije iz spoljnog sveta.

http://www.youtube.com/watch?v=v2vumADyLeI

15.15 - Lepi Mića je otkrio farmerima da je razgovarao sa Jelenom Golubović i da su se dogovorili da se više ne vređaju. "Razgovarao sam sa njom dva sata. Ja jesam tebe vređao, rekao samo joj, ali povedi računa kako se ponašaš i šta radiš", rekao je Mića.

16.00 - "Više neću učestovovati ni u jednoj svađi u kojoj učestvuje Jelena Golubović. Što mi to treba", rekao je Mića Ivanu Marinkovići, pre nego što je izbačen sa imanja. Ti si toliko kvara i kada se svađaš koristiš se svačim. Mi smo bili dobri 15 dana i to nekome ne odgovara pa su te okrenuli prema meni", prepričavao je Miča Edinu ono što je pričao sa Jelenom Golubović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track