Marija Šerifović: Volim sve što vole mladi!

Pevačica istakla za Kurir

Marija Šerifović: Volim sve što vole mladi!

Stars -
Velika prašina podigla se zbog filma „Ispovest“, posebno nakon teksta u Kuriru da je pevačica priznala sklonosti ka ženama

Probudila znatiželju skoro svih na Balkanu.Nakon jučerašnjeg teksta u Kuriru, koji je uzburkao javnost, a u kojem smo razotkrili najintrigantniji detalj iz dokumentarca „Ispovest“ Marije Šerifović, oglasila se i popularna pevačica. Iako nije planirala da govori o svom filmu pre premijere zakazane za 27. novembar u Sava centru, nakon naslova u najtiražnijim dnevnim novinama da je naklonjena ženama, pop zvezda je napravila izuzetak. Posle više pokušaja uspeli smo da se čujemo s njom.

Premijera 27. novembra- I istine i neistine kad-tad izađu na videlo, a nema ništa lepše nego kad čovek sam odluči da ih otkrije. Ali nije lepo reći da volim starije žene. Ja zapravo volim sve što vole mladi, što ćete moći i da vidite 27. novembra - rekla je Marija za Kurir, nastojeći da i dalje ostane zagonetna.Otkrila istinu o sebiZa nekoliko dana će sav materijal o kome se već duže spekuliše biti na velikom platnu pred sudom publike. U svakom slučaju, Marijina hrabrost da imenom i prezimenom stane iza svojih postupaka i prikaže privatni i poslovni život jedne zvezde u Srbiji zaslužuju svako poštovanje. Stoga se u ovom projektu pojavljuje mnogo njenih prijatelja i saradnika koji su je podržali u nameri da ogoli istinu o sebi.

Kristina KovačMARIJA, SVAKA TI ČAST NA PRIZNANJU O ŽENAMAKristina Kovač, nakon što je pročitala jučerašnji tekst u Kuriru, oglasila se i pružila podršku mlađoj koleginici na Tviteru.- Ako je istina ovo što čitam po netu iz daleke Švedske, Marija Šerifović, svaka tebi čast - poručila je Kristina.Šerifovićeva je retvitovala ovu njenu poruku i kratko joj odgovorila: „Hvala mnogo“. Na švedskom jeziku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track