ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Almir, Zvezdana, Samir, Vlastimir i Ajša

Šou talenata

ZVEZDE GRANDA: Dalje idu Almir, Zvezdana, Samir, Vlastimir i Ajša

Stars -
Takmičari su dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja

Žiri je odlučio da u dalji tok takmičenja idu: Almir Delić, Zvezdana Stevanović, Samir Rečković, Vlastimir Janković i Ajša Kapetanović.

I ove subote, pevački talenti iz Srbije, ali i iz regiona, borili su se za svoje mesto na estradnom nebu. Takmičari su dali sve od sebe kako bi ubedili žiri da pritisne taster i time im omogući prolaz u dalji tok takmičenja.

Prethodne subote prošlo je 5 kandidata: Marija Lazić, Stiven Ibić, Ana Milošević, Ekrem Peleš i blizanci Nikola i Dušan Dinić.

Podsetimo, mlade pevačke nade ocenjuje stručni žiri: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac.Voditelji su Voja Nedeljković i Sanja Kužet, a specijalni članovi žirija su Lepa Brena i direktor Grand produkcije Saša Popović.

23.51 - Specijalni gost večeras je Nemanja Stevanović

23.36 - Počeo je baraž

23.24 - Osamnaesta takmičarka je Marijana Josić, peva pesmu Lepe Brene "Uđi slobodno". Nikonije glasao za Marijanu i ona ne prolazi dalje.

23.18 - Sedamnaesti takmičar je Marko Šarac, peva pesmu Miroslava Ilića "Božanstvena ženo". Bosanac, Snežana i Šaban su glasali. Brena i Saša su rekli da on ide dalje.

"Meni se dopada što prvi put ovde neko peva ovu pesmu svojim glasom", rekao je Bosanac. Šaban kaže da ima jako lep triler.

23.11 - Šesnaesti takmičar je Nero Delić, peva Topalkovu pesmu "Zavet". Šaban je jedini glasao. Produkcija je rekla ne i on nije prošao.

"Nisam stekao utisak ni da li pevaš dobro, ni da li ne pevaš, jer si se trudio da pevaš kao Topalko", rekao je Aca.

"Na nekim mestima je bilo zanimljivo slušati te, na nekim niej, mislio sam da ćeš izvući kraj", rekao je Šaban.

23.06 - Petnaesti takmičar je Samir Rečković, peva Adilovu pesmu "Laku noć". Zorica je prva glasala, zatim Snežana, Bosanac, Šaban i na kraju Aca. On je prošao dalje.

Šaban kaže da je u potpunosti skinuo Adila.

23.04 - Četrnaesti takmičar je Almir Delić, peva pesmu "Šta on to ima" Šerifa Konjovića. Zorica je prva glasala, zatim Snežana, Šaban, Bosanac i na kraju Lukas. On je prošao dalje.

22.45 - Trinaesti takmičar je Vlastimir Janković, peva pesmu Šabana Šaulića "Jednu noć si drugom dala". Šaban je prvi glasao, zatim Snežana, Bosanac i Aca. Zorica kaže da takmičar užasno falšira, i ona nije glasala.

"Mislim da je bilo mnogo ispred njega koji su bili korektniji, a nisu prošli", kaže Zorica.

"Meni se ovo baš sviđa, baš dobro, pesma je jako teška, pogodio je triler tamo gde sam i ja. Ja kad otpevam ovu pesmu promuknem, on je ovo dobro izgurao", rekao je Šaban. Bosanac kaže da je korektan.

"Bilo je i falša i bilo je i dobro. Ja sam glasao jer sam osetio da ima duše", kaže Aca.

Saša i Brena su odlučili da on prolazi dalje.

22.41 - Dvanaesta takmičarka je Zvezdana Stevanović, peva pesmu "Kao da me nema tu" Vane. Bosanac je prvi glasao, a ubrzo zatim i Zorica, Aca, Snežana i Šaban. Ona je prošla dalje.

"dobra, dobra mala", rekao je Bosanac.

22.37 - Jedanaesti takmičar je Nikola Grujić, peva pesmu "Kameleon" Željka Samardžića. Svi su glasali za njega sem Zorica, koja je čekala sam kraj. "Ja ovo sam radim samo da bi me rodbina njegova tamo pominjala", našalila se Zorica. On je prošao dalje.

22.31 - Deseta takmičarka je Jelena Grubačić, peva pesmu "Kleo se, kleo", Snežane Đurišić. Šaban je prvi glasao, zatim Zorica, Snežana i Aca. Bosanac nije glasao kaže da peva anemično. Brena kaže da se slaže sa svim članovima žirija, ipak dala je devojci šansu i Jelena je prošla.

"Meni se ovo ne dopada kako je otpevala, ali neka ima šansu u baražu da pokaže šta zna", rekla je Snežana.

"Ova po pevanju ima jedno sedam godina", rekla je Zorica, Snežana kaže da ceo ton niže od nje peva.

"Ima dobar triler", rekao je Šaban. Zorica kaže da treba da je postave za zamenika predsednika žirija, jer ga podržava uvek.

22.25 - Deveti tamičar Ilija Davidović, peva "Hoću da ostarima sa tobom" Saše Matića. Ovaj takmičar je slep. Snežena je prva glasala, a zatim i Šaban, Zorica, Bosanac i na kraju Aca.

22.21 - Osmi takmičar je Žarko Stanojević, peva pesmu "Nisam te se nagledao" Zorana Gajića. On nije dobio nijedan glas i nije prošao dalje.

"Ja sam zaslužen za one beznadežne slučajeve, ali ti nisi beznadežan, ti možeš samo bolje. Vežbaj", rekao je Aca.

22.14 - Sedma takmičarka je Ajša Kapetanović peva pesmu "Lepi moj" Snežane Đurišić. Zorica je prva glasala uz komentar "Bravo mala". Aca je takođe glasao, a zatim Snežana, Šaban i na kraju Bosanac.

21.58 - Šesta takmičarka je Olivera Velinović, peva pesmu Zorice Brunclik "Volim kad mi pričaju o tebi". Zorica i Šaban su glasali. Saša i Brena su odlučili da ona ne ide dalje.

"Ja bih ti rekao kratko, mislim da se ne radi o pesmi i pogrešnoj intonaciji, nego si iskarikirala romsko pevanje. Popravi to, pevaš kroz nos, ali muzikalna si, imaš talenta"; rekao je Bosanac, dok se Šaban složio.

21.54 - Peta takmičarka je Ana Bulatović, peva pesmu "Nema te žene" Aleksandre Radović.

"Aleksandra bi je ubila kad bi je čula", rekla je Zorica Aci. Ana nije prošla dalje.

21.51 - Četvrta takmičarka je Jelena Jeftić, peva pesmu "Pričaj mi, priča" Snežane Đurišić. Zorica je prva glasala, zatim Aca, Bosanac, Šaban i na kraju Snežana. Jelena je prošla dalje.

21.45 - Treći takmičar je Igor Knežević peva pesmu Šabana Šaulića "Žal". Svi ćlanovi žirija glasali su za Igora i on je prošao dalje.

21.40 - Druga tamičarka je Marina Marković peva pesmu "Proklet da je ovaj živote bez tebe" Biljane Jeftovtić. Zorica je jedina glasala.

"Učinilo mi se da je vrlo televizična ", rekla je Zorica. Saša i brena su odlučili da ona ide dalje.

21.34 - Prvi takmičar je Nemanja Ćirović peva pesmu iz filma Montevideo "Pukni zoro". Aca i Snežana su glasali prvi, a potom i Zorica i Bosanac, međutim Šaban nije dao svoj glas.

Saša je pitao Šabana šta mu se nije svidelo."Krajevi me malo nerviraju, malo taj vibrat mi se nije dopao", rekao je Šaban

"Mi se slažemo sa Šabanom, ali ipak ćemo glasati za prolazak", rekao je Saša. Nemanja je prošao dalje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track