ISCRPLJEN: Željko Šašić završio na infuziji!
Foto: Kurir štampano

Šou Tvoje lice zvuči poznato iscrpilo pevača

ISCRPLJEN: Željko Šašić završio na infuziji!

Stars -
Pevač je imao povišenu temperaturu i bio je bolestan tako da je primio koktel vitamin

Željko Šašić završio je na infuziji tokom snimanja snimanja emisije "Tvoje lice zvuči poznato".Pevač je početkom prošle nedelje imao povišenu temperaturu i bio je bolestan, tako da je, preventive radi, primio koktel vitamina kako bi mogao da odradi sve ono što ćete imati prilike da vidite već u subotu, u novoj emisiji “Tvoje lice zvuči poznato" rekao je pi-ar Prve srpske televizije Slađana Paunović.

Šašić je potvrdio da je imao malih teškoća, ali da se sada oseća odlično."Bio sam slab, tako da je taj koktel učinio svoje. Zahvalio bih doktorki Branki koja je sa nama iz emisije u emisiju i trudi se da nam uvek pritekne u pomoć", rekao je Šašić, koji će u ovonedeljnoj emisiji imitirati Milana Mladenovića.

Kako kaže, njegova izvedba nije se dopala gostujućem članu žirija Sergeju Trifunoviću."Sergej mi je rekao da je veliki fan EKV-a i da je obožavao Mladenovića. Njemu se nije dopalo to što sam ja uradio, ali bože moj, svako ima pravo na mišljenje i ja se ne ljutim", rekao je Šašić.

Podsetimo, Tamara Dragičević je tokom uvežbavanja svoje tačke povredila nogu, a Aleksa Jelić završio na elektroterapijama za koleno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track