PRESELO MU BRČKANJE: Jelena Edinu ne oprašta đakuzi s Marijanom!

Edin se još i pohvalio

PRESELO MU BRČKANJE: Jelena Edinu ne oprašta đakuzi s Marijanom!

Stars -
Ja sam torturu prošla dok si ti bio sa Marijanom! Svi su me zezali, govorili kako ste sigurno u đakuziju, a ja sam im odgovarala da ti nikada sa nekom drugom devojkom ne bi ušao u đakuzi. I onda mi dolaziš i smeješ: Bili smo u đakuziju, gunđala je Jelena

Jelena Jovanović ljuta se na svog dečka Edina zato što se sa Marijanom Leontijević brčkao u hotelskom đakuziju.

Ona je još više besna zbog toga što je ubeđivala ostale farmere da tako nešto nije moguće da se desi. Naime, farmeri su celu noć zbijali šalu s njom da je njen dečkom s drugom devojkom, koja mu se već nabacivala, i da se upravo opuštaju u đakuziju. Međutim, ona je sve to odbacivala i tvrdila da tako nešto nije mogućete da Edin nikada sa drugom ne bi ušao u đakuzi.

"Samo sam te zamolila da budeš fer i korektan, a kad sam htela da pričamo, ti nisi hteo", žalila se Jelena i dodala da ona sada sa njim ne želi da razovara, Edina je to, čini se iznerviralo.

"Tako možeš da se ponašaš sa nekim drugi, a sa mnom ne", rekao je Škorić i dodao da se malo zanela. Nešto kasnije Jelena je krenula po vodu kako bi oprala kosu, a Edin je išao za njom molieći je da ga sasluša.

"Čim sam se vratio, utrčao sam da te vidim, jer si mi nedostajala, ali ti si spavala", branio se Edin i dodao da je kasnije nije izbegavao, već je stvarno morao sa Borisom da ode u radionicu da završe zadatak.

"Tvoje ponašanje mi se nimalo ne sviđa. Zadaci mogu da sačekaju", govorila je ona, dok ju je Edin uveravao da se njegova osećanja prema njoj nisu promenila, već su još jača nego na početku.

"Ja sam torturu prošla dok si ti bio sa Marijanom! Svi su me zezali, govorili kako ste sigurno u đakuziju, a ja sam im odgovarala da ti nikada sa nekom drugom devojkom ne bi ušao u đakuzi. I onda mi dolaziš, smeješ se i kažeš: Bili smo u đakuziju", gunđala je Jelena, te ga pitala kako bi se on osećao da je ona tako nešto uradila.

Naposletku, Edin joj je rekao da ga je valjda upoznala za ovih 90 dana, i da zna ko je i šta je on, na šta mu je pevačica odgovorila da i nije baš sigurna.

Jelena je toliko bila besna da je odbila bilo kakvu Edinovu pomoć. "Ne treba mi tvoja pažnja, to možeš da zadržiš za sebe", grubo mu je kazala Jelena, misleći na kofu vode iz bunara koju je on hteo džentlmenski da joj ponese.

http://www.youtube.com/watch?v=cqadPH1ULkI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track