GOCA BOŽINOVSKA: Nikad nisam prebolela Zorana Šijana!

Godišnjica pogibije

GOCA BOŽINOVSKA: Nikad nisam prebolela Zorana Šijana!

Stars -
Nisam prebolela Zorana. Ne može da se preboli neko sa kim sam bila toliko godina i izrodila dvoje dece, rekla je pevačica

Pre 14, godina, u centru Beograda, ubijen je kik-bokser Zoran Šijan (1964-1999), suprug pevačice Goce Božinovske, a njegove ubice ni do danas nisu pronađene. Njegova žena, pevačica Gordana Goca Božinovska (47), izaći će na njegov grob u Surčinu, na kojem je sagrađen spomenik sa njegovom bistom, a za naš list kaže da joj ovaj datum otvara stare rane."Nisam prebolela Zorana. Ne može da se preboli neko sa kim sam bila toliko godina i izrodila dvoje dece, ćerku Zoranu (21) i sina Mirka (20). Kad imaš decu, ne može da se preboli, oni daju podstrek da se dalje živi. Da se ide dalje i boriš se sa svojim bolom", rekla je juče Goca Božinovska, koja je sa Šijanom u braku provela devet godina.

Ona kaže da nema pomaka u istrazi o ubistvu njenog supruga, kao i da je niko ne obaveštava o tome ko su mogući počinioci.

"Niko mu nije pretio i zaista ne znam kome je Zoran smetao. Volela bih da je živ, na bilo kom mestu, sa bilo kim, jer bi mi bilo lakše. Nikad me nije povredio. Bio je moj oslonac i velika ljubav", iskrena je pevačica, koja se nije ponovo udavala.

Ona nije želela da komentariše vezu njenog supruga sa njihovom komšinicom Goranom (50), u koju je njen muž uplovio nakon njihovog razvoda 1998. godine. Iz ove veze Šijan ima sina Vukašina (14), koji je rođen mesec dana pre njegove pogibije.

Podsećanja radi, Šijan je ubijen 27. novembra 1999. oko 1.30, na uglu ulica Nemanjine i Svetozara Markovića, u centru Beograda, dok je sedeo za upravljačem svog mercedesa 600, čekajući zeleno svetlo na semaforu. U policiji i tužilaštvu i dan-danas ne znaju ko je nedaleko od kluba "Stupica" ubio tada najpoznatijeg Surčinca i bivšeg šampiona Evrope u kik-boksu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track