Jelena Golubović: Mi ispaštamo zbog ono dvoje retardiranih!

Ne može da oprosti Edinu i Jeleni

Jelena Golubović: Mi ispaštamo zbog ono dvoje retardiranih!

Stars -
Pojedini farmeri i dalje su besni zbog paklene nedelje. Među prvima, Jelena Golubović i Zorica Marković. Rediteljka ne zaboravi, a da Jelenu Jovanović i Edina Škorića ne nazove "retardiranima" i "debilima"

Pojedini farmeri i dalje su kivni na Jelenu Jovanović i Edina Škorića, jer su zbog njihovog bojkota zadatka dobili Paklenu nedelju.

Pojedini farmeri i dalje su besni zbog paklene nedelje. Među prvima, Jelena Golubović i Zorica Marković. Rediteljka ne zaboravi, a da Jelenu Jovanović i Edina Škorića ne nazove "retardiranima" i "debilima".

"Sve je ovo zbog ona dva debila. To je to kad ne umeju da budu duhoviti, ne znaju da se igraju... kao da nisu mogli da naprave foru od toga, da nešto improvizuju". pričala je Jelena Golubović, a njene reči su odobravale Simonida Ačević i Zorica Marković. Onda je Simonida prokometarisala da "njih dvoje ipak znaju da se igraju, jer su nas uvukli u Paklenu nedelju".

Potom su se one šalile na račun toga kako bi one mogle da malo budu u centru pažnje, pa je Zorica posavetovala Simonidu: "Treba neko da legne, i samo tako da leži, a ti da mu trljaš butinu, masiraš noge, glavu... i da sve vreme ćutiš!"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track