OVO NISTE VIDELI Edin celo veče pričao o Jeleni: Odsekle su mi se noge kad mi je dala znak!

Ispričao početak priče sa Jelenom

OVO NISTE VIDELI Edin celo veče pričao o Jeleni: Odsekle su mi se noge kad mi je dala znak!

Stars -
Edin je ispričao Marijani priču kako je počela njegova i Jelenina veza, kako ju je jurio iako ga je ona odbijala, ali da nije želeo da odustane

Edin i Marijana su dobili nagradu od Zadruge kao farmeri koji su se najbolje upoznali. Oni su proveli noć u hotelu, kupali se u đakuziju, uživali u masaži i večeri. Ono što su gledaoci Farme mogli da vide u pregledu jeste da se Edinu dopalo da se druži sa Marijanom, i da Jelenu nijednom nije pomenuo. Međutim, nemontirani snimak iz hotela govori drugačije.

Škorić i balerina su razgovarali za večerom. Marijana je upitala Edina da mu ispriča kako je sve počelo sa Jelenom Jovanović.

"Ja sam probao 3 puta da se odaljim od Jelene. Ovako je to izgledalo. Svidi mi se devojka, odlepim, ali se isto tako gadim rijaliti parova - iskreno. Mislio sam da mi se to neće dogoditi. Ona nije pokazivala nikakve znakove, a ja sam joj se otvorio kao knjiga. Pomislio sam "Šta sad, takav je život, nema ljutiš"... Bilo mi je krivo i povukao sam se. To me je držalo čitavih 16 minuta. E, onda sam odlučio da je napadnem više nego ikada", pričao je Edin Marijani, a ona ga je pomno slušala.

"Čekao sam njen osmeh, pogled, znak bilo kakav, ali njega nije bilo. Pitao sam je da li hoće da prestanem, a ona mi je 3 puta rekla stop. Ja odem u sobu i kažem sebi, "Ma nemoguće da to stvarno misli", i ja je napadnem još jače. I pre nego što smo se smuvali, ja joj masiram glavu i ona se okrene i pomazi me po licu. I ja pročitam znak", pričao je svoj početak sa Jelenom odbojkaša kada ga je prekinuo konobar da njemu i Marijani donese još hrane.

Kada je konobar otišao, Edin je rekao da je dobro protumačio znak i da kada je shvatio da se Jelena više ne buni, on se oduzeo. "Kad sam shvatio da želi da je pomazim po vratu, noge su mi se odsekle. Kao da imam 12 godina", ispričao je Škorić i dodao "Ostalo je istorija".

http://www.youtube.com/watch?v=4KKWpcbSXx4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track