ČUPALE ME I ŠUTIRALE: Ana Nikolić digla noge da sudiji objasni kako su je tukle
Foto: Nemanja Pančić

Manda me maltretirala

ČUPALE ME I ŠUTIRALE: Ana Nikolić digla noge da sudiji objasni kako su je tukle

Stars -
Prilikom opisa događaja, da bi pokazala kako se Manda bahato ponašala, Nikolićeva je podigla nogu na sudijski sto. Pevačica je čak oponašala i način na koji priča Popovićeva, a njeno karikiranje izazvalo je smeh u sudnici

Pevačica Ana Nikolić juče je u sudu ispričala kako ju je pretukla Manda Popović, devojka Ćazima Osmanija. U želji da što bolje prikaže napad, Nikolićeva je čak i dizala noge na sudijin sto.

"Za dotičnu Mandu Popović nisam čula dok mi 8. avgusta nije slala preteće poruke preko drugarica. U jednoj je napisala: Ukoliko Ana sutra ne napusti Crnu Goru, creva će joj se vući ovde", ispričala je pevačica, da bi potom prešla na detaljni opis incidenta koji se zbog kontroverznog biznismena Osmanija dogodio prošlog leta u hotelu „Maestral” u Pržnu.

Prema Aninom iskazu, Manda i njena sestra su pokucale, da bi kada je ona otključala nasilno ušle grunuvši je vratima i tom prilikom je udarila glavom o orman.

"Udarale su me, šutirale i čupale. Kada sam pokušala da vrištim, stavile su mi ruku na usta. Rekle su mi da niko ne može da mi pomogne. Kada sam rekla da ću zvati policiju, odgovorile su mi da će obe biti na slobodi posle dva sata, a zatim će se vratiti i ošišati me na ćelavo", objašnjavala je uzrujana pevačica.

Prilikom opisa događaja, da bi pokazala kako se Manda bahato ponašala, Nikolićeva je podigla nogu na sudijski sto. Pevačica je čak oponašala i način na koji priča Popovićeva, a njeno karikiranje izazvalo je smeh u sudnici.

Ana je na sudu rekla i da je obezbeđenje hotela ubrzo došlo i isteralo devojke, ali da su joj naglasili da nije pametno da zove policiju jer je “Manda uticajna i bitna žena u Crnoj Gori”, kao i da su ljudi sa recepcije odbili da pozovu policiju, pa je pevačica sama to uradila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track