SNEKI IMA TREMU: Silvana je moj idol!

Tvoje lice zvuči poznato

SNEKI IMA TREMU: Silvana je moj idol!

Stars -
Pevačica ove nedelje dobila zadatak da imitira jednu od najboljih pevačica narodne kafanske muzike sa ovih prostora, koja je imala specifičan vokal

Pevačica Snežana Babić Sneki će u večerašnjoj epizodi emisije "Tvoje lice zvuči poznato" imati zadatak da imitira pokojnu pevačicu Silvanu Armenulić zbog koga je veoma uzbuđena."Imam pomalo tremu jer je Silvana bila moj idol kad sam bila devojčica", rekla je Sneki pripremajući se za ovonedeljni zadatak. Pevačica ove nedelje dobila zadatak da imitira jednu od najboljih pevačica narodne kafanske muzike sa ovih prostora, koja je imala specifičan vokal.

Osim ove imitacije gledaćemo i takmičare: Tamara i Aleksa Majkla Džeksona, a Željko Šašić Milana Mladenovića. Goca i Sara će ovoga puta biti aktuelne svetske dive, prva – Kristina Agilera, a druga Šakira. Skaj će se naći u ulozi Akija Rahimovskog iz “Parnog valjka”, dok će Knez pokušati da se transformiše u Sašu Matića. Najzanimljivije će biti Ani, ne toliko zbog zadatka u kojem će imitirati Kaliopi, već zbog činjenice da će Boris morati da se preruši upravo u Anu Kokić!

Silvana Armenulić
Silvana Armenulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track