FARMA 93. DAN ZORICA: Jelena i Edin loša kopija Stanije i Filipa!

Besna zbog paklene nedelje

FARMA 93. DAN ZORICA: Jelena i Edin loša kopija Stanije i Filipa!

Stars -
Par navodnom ljubavnom pričom želi da kupe glasove publike i tako opstanu u rijalitiju, optužila ih je Markovićeva

Farmeri su u velikom problemu jer im je zadruga oduzela meso, i tako najavljena paklena nedelja preti da potraje duže nego što su očekivali. Najteže je to palo Ekremu Jevriću i Zorici Marković koja Jeleni i Edinu ne može da oprosti jer su odbijajući zadatak sve uveli u veliki problem.Folkerka je rekla da joj ne pada na pamet da učestvuje u Paklenoj nedelji. "Neću da od mene prave budalu", rekla je Markovićeva i izrazila nezadovoljstvo time što su pojedini farmeri potpuno neozbiljno pristupili zadatku koji im je Zadruga dodelila u subotu, a do je da sami osmisle i izvedu neku bajku.

Naročito je Zorica bacila pik na Jelenu Jovanović, koju smatra odgovornom za paklenu nedelju. Ona je za mlađu koleginicu i njenu vezu sa Edinom Škorićem rekla da su njih dvoje loša kopija Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića, i da navodnom ljubavnom pričom žele da kupe glasove publike i tako opstanu u rijalitiju.

Jutjub zvezdi Ekremu Jevriću takođe je teško palo to što su ostali bez alkohola i cigareta. "Ja ne mogu da pravim šovove bez pića! Zadruga mora što pre da prekine ovu paklenu nedelju", požalio se Ekrem.

FARMU UŽIVO MOŽETE DA PRATITE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track