ANA NIKOLIĆ ODSTRANILA TUMOR NA DOJCI: Osećam se dobro!
Foto: Nemanja Pančić

Otkrila na vreme

ANA NIKOLIĆ ODSTRANILA TUMOR NA DOJCI: Osećam se dobro!

Stars -
Imala sam mali problem koji sam uspešno rešila hirurškom intervencijom i apelujem na sve žene da se zbog svog zdravlja redovno kontrolišu, rekla je pevačica

Pop zvezda Ana Nikolić (35) podvrgla se operaciji dobroćudnog tumora na dojci koji je otkrila na redovnom ultrazvučnom pregledu početkom oktobra, kada je i operisana.

"Imala sam mali problem koji sam uspešno rešila hirurškom intervencijom i apelujem na sve žene da se zbog svog zdravlja redovno kontrolišu. Sada je sve u redu, osećam se nikad bolje", izjavila je Ana Nikolić.

Pevačica je nedavno svedočila na sudu jer ju je Manda Popović, devojka Ćazima Osmanija, pretukla. U želji da što bolje prikaže napad, Nikolićeva je čak i dizala noge na sudijin sto.

"Za dotičnu Mandu Popović nisam čula dok mi 8. avgusta nije slala preteće poruke preko drugarica. U jednoj je napisala: Ukoliko Ana sutra ne napusti Crnu Goru, creva će joj se vući ovde", ispričala je pevačica i detaljno opisala kako su je tukle zbog kontroverznog biznismena Osmanija.

Mediji su je prošle nedelje spojili i sa bivšim rukometašem Vladimirom Mandićem. Istina je, međutim, da je Ana kupila stan i preselila se u njegovu zgradu, što je podstaklo spekulacije o navodnoj romansi, samo zato što stanuju na istoj adresi. Mandić je istakao da je sve u najboljem redu u njegovoj vezi sa glumicom Marijom Petronijević, a zgodna pevačica ne opterećuje se previše insinuacijama o svom životu pa i dalje marljivo nastupa do tri puta nedeljno pripremajući se usput i za doček Nove godine koji će provesti radno u hotelu Hajat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja