BIVŠA NA STRANI SADAŠNJE: Marijana branila Kaću od Vajsa!

Suđenjen na Farmi

BIVŠA NA STRANI SADAŠNJE: Marijana branila Kaću od Vajsa!

Stars -
Marijana Leontijević koja je odbranila Katarinu Grujić od Vajsa koji je rekao da mu gazdarica stalno sklanja hranu ispred nosa

Na Farmi je održano suđenje, kao i svake srede, a najburniji je prošlo suđenje između Marijane Leontijević i Marka Vukotića, ali se dogodila jedna interesantna situacija između manekenke i Katarine Grujić, kada je Vajs tužio pevačicu.

Prvo je Vajs tužio Kaću kako mu stalno sklanja hranu ispred nosa, a on se do sada pokazao kao vrlo osvetoljubiv i kao zlopamtilo, pa nije čudo što je tužio baš Kaću s kojom se dosta svađao u poslednje vreme.

Ispostavilo se da Vajsova optužba nije istinita, a to je potvrdila i Marijana Leontijević koja je odbranila Katarinu Grujić i kao svedok rekla da je Kaća pitala pre nego što je sklonila hranu u ostavu, kako bi imali dovoljno namirnica za sve farmere tokom cele nedelje.

Sledeće suđenje bilo je između Marijane Leontijević i Marka Vukotića. Crnogorski maneken je uglavnom vikao na Marijanu i zamerao joj što ga stalno spominje, a i Marijana je nekoliko puta morala da vikne na Vukotića. Maneken je još jednom pokušao da udalji Marijanu od sebe i pokaže svojoj verenici da se ništa ne događa između njih dvoje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track