KAĆA RAZOTKRILA MARIJANU: Rekla je da se ljubila sa Markom!

Balerina sama širila lažne priče

KAĆA RAZOTKRILA MARIJANU: Rekla je da se ljubila sa Markom!

Stars -
Grujićeva je potvrdila da je njoj Leontijevićeva potvrdila da se poljubila sa manekenom

Danima Marka Vukotića muči ko je raširio priču da su se Marijana i on poljubili u kupatilu, a za širenje tih "laži", kako ih je nazvao, okrivio je pre svih samu balerinu koja mu uopšte više nije draga kao na početku njenog boravka na imanju. Ivan, Marko, Kaća i Marijana sedeli su u trpezariji, te se opet potegla priča o Marijaninom flertovanju sa muškim farmerima na imanju. "Nju je digla priča najpre sa Markom, pa sa Slobom, a onda i sa Edinom i to sa Edinom bilo je i pre hotelske sobe, ono kad su se krili iza peškira", analizirao je Ivan, pa dodao: "Ja ne podržavam da se devojka od 22 godine povezuje sa njih petoro, ali to je isključivo tvoja krivica, Marijana!"

Kako se Marijana pobunila, osobito kod onog dela gde je Ivan pomenuo Slobu, Ivan je krenuo da je rešeta pitanjima: "Šta si radila sa Slobom u kupatilu?" Manekenka je odgovorila da su samo sedeli i pričali, a onda je skočio i Marko. "Znaš da Sloba ima curu, a ti se zaključavaš sa njim u kupatilu... a širila si i priču da smo se nas dvoje ljubili", iznervirano je rekao Marko, a kako je Marijana tvrdila da ona to nikad nije rekla, onda je crnogorski maneken prozvao Kaću, da i ona kaže šta zna.

"Dobro, ako već hoćete da ponovo potežete tu priču, reći ću. Jeste, rekla je da ste se poljubili", kazala je Kaća i prepričala događaj kada su sedeli u radionici, pa Marijana došla i gestikulacijom joj pokazala da se poljubila, pokazavši navodno na Marka.

"Pa dobro, to ništa ne znači. Možda sam se sa nekim drugim poljubila. Možda je to bilo u obraz. Da li sam ti ja rekla da je to bilo sa Markom?", bila je neodređena Marijana, pa je Kaća nastavila. "A šta je bilo u radionici? A u izolaciji", prozivala je pevačica, na šta je ova odgovarala "a otkud znaš da je to bilo sa njim"!?

Na kraju se Katarina iznervirala, pa je stavila tačku na tu priču, a kad je Marijana okrenula leđa, kazala: "Ja sam nju digla, jer sam progovorila! Da sam ostala da budem fina sa njom, ne bi ovako sada bilo. Šta god da se desilo, ide isključivo na njen obraz!"

http://www.youtube.com/watch?v=eLtyBAF2MCw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track