Sud naredio Sajmu da dodeli književnu nagradu Nives Celzijus!

Pravdu potražila na sudu

Sud naredio Sajmu da dodeli književnu nagradu Nives Celzijus!

Stars -
Sud je naredio da moraju da dodele nagradu Nives, jer u suprotnom moraju da plate kaznu od ukupno 55 hiljada kuna (828,283 dinara)

Sud u Puli je u samo jednom danu odlučio da po svim tačkama odbije žalbu Sajma knjiga iz ovog grada, te će Nives Celzijus ipak dobiti nagradu "Kiklop", koju ova organizacija dodeljuje.

Direktorka ove organizacije, Magdalena Vodopija je odbila da dodeli Nives Celzijus nagradu "Kiklop" za Hit 2008. godine, te je ona čak podnela i žalbu kako bi izbegla da se Nives pojavi na svečanoj dodeli ove nagrade u Domu hrvatskih branitelja u Puli, zajedno sa svim ovogodišnjim dobitnicima.

Međutim, sud je ekspresno odbio sve njihove navode i jasno im naredio da Nives moraju dodeliti nagradu, jer u suprotnom moraju da plate kaznu od ukupno 55 hiljada kuna (828,283 dinara).

Ukoliko Magdalena Vodopija odbije da uruči tv voditeljki ovu nagradu, izdaje se rešenje o novoj kazni u duploj vrednosti, koja će se duplirati sve do momenta dok direktorka Sajma knjiga svečano ne uruči "Kiklopa", Nives Celzijus.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track