BOGAT NOVOGODIŠNJI PROGRAM U CRNOJ GORI: Od Severine do Dina Merlina

Cela estrada

BOGAT NOVOGODIŠNJI PROGRAM U CRNOJ GORI: Od Severine do Dina Merlina

Stars -
U Budvi u novogodišnjoj noći nastupiće jedan od najpopularniji pevača na prostoru nekadašnje Jugoslavije Dino Merlin, dok su za 1. januar najavljeni koncerti Bajage i Željka Joksimovića

Crnogorsko primorje i za doček Nove 2014. godine biće stecište najvećih estradnih zvezda iz regiona.

U Budvi u novogodišnjoj noći nastupiće jedan od najpopularniji pevača na prostoru nekadašnje Jugoslavije Dino Merlin, dok su za 1. januar najavljeni koncerti Bajage i Željka Joksimovića.

Direktorka Turističke organizacije Budva Jelena Rađenović kazala je ranije da bogat novogodišnji program garantuje dobar provod u tom gradu i da je na njegovu organizaciju ove godine uloženo oko 200.000 evra.

Veselo će biti i u obližnjim Bečićima, gde će gosti u najpoznatijem crnogorskom hotelu - Splendid najluđu noć dočekati uz pesme Severine i Petra Graša.

U hotelu “Kvin of Montenegro” nastupiće Sergej Ćetković i Goca Tržan, dok će goste u hotelu “Mediteran” zabavljati Miroslav Ilić.

U petrovačkom hotelu “Palas” glavna zvezda biće Zdravko Čolić, a za dobar provod pobrinuće se i Vesna Zmijanac.

U najpoznatijoj crnogorskoj diskoteci “Maksimus” u Kotoru u novogodišnjoj noći nastupaće Aco Pejović, a za 1. januar najavljen je nastup Severine.

Za vruću atmosferu na Žabljaku biće zaduženi Bane Mojsilović i Milica Todorović. Veselo će biti i u Kolašinu, gde će u hotelu “Bjanka” nastupati “Creative band” i Biljana Sečivanović.

Crnogorski hotelijeri saopštili su da će cene dočeka i smeštaja uglavnom biti na nivou prošlogodišnjih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track