VELIKA GEJ TAJNA AZDEJKOVIĆA: Oženiću se kao Bosiljčić i Joksimović

Otvorio dušu

VELIKA GEJ TAJNA AZDEJKOVIĆA: Oženiću se kao Bosiljčić i Joksimović

Stars -
Gej aktivista pored glumca i muzičara isprozivao i Boška Jakovljevića, Nenada Radujevića, Jugoslava Pantelića i Karamelu

Poznati homoseksualac misli da su i oni „u fazonu“.Zoran Kesić je u svojoj emisiji na televiziji B92 preksinoć ugostio gej aktivistu Predraga Azdejkovića, a ovaj je isprozivao mnogo poznatih muškaraca insinuirajući da su homoseksualne orijentacije.Kesić je povodom nedavno održanog referenduma u susednoj Hrvatskoj o gej brakovima porazgovarao sa, kako ga je oslovio, "jedinim srpskim homoseksualcem", interesujući se kako on zamišlja svoje venčanje. Nakon što je Azdejković do detalja opisao svoje „devojačke snove“ i želju da se uda u venčanici koju bi kreirala Verica Rakočević, voditelj ga je upitao:- Imate 35 godina, niste mali, svi smo prošli te mladalačke faze eksperimentisanja, i ja sam išao na žurke, svašta je tu bilo, ali kada će vas proći „ovo vaše“?- Pa, što bi rekli Boško Jakovljević, Nenad Radujević i Jugoslav Pantelić, još uvek nije došla ona prava, ali kad dođe ta prava, i ja ću se oženiti kao Željko Joksimović, Ivan Bosiljčić i Karamela - kazao je gej aktivista, kao da je već imao spreman odgovor.On nam je u poruci pojasnio ovu svoju izjavu.- To su prva imena koja su mi pala na pamet. Nema nekog posebnog objašnjenja. Što bi rekao pobednik „Zvezda Granda“ Gile: „Ja sam Bosanac, toga kod nas nema“, a ja kažem, toga nema na srpskoj estradi i u modi - poručio je Azdejković.

Boško Jakovljević i Nenad Radujević
Boško Jakovljević i Nenad Radujević

Jugoslav Pantelić i Goran Stojićević Karamela
Jugoslav Pantelić i Goran Stojićević Karamela

KaramelaNEKA MALI GLEDA SVOJA POSLAOd onih koje je imenovao Azdejković juče nam se javio samo Goran Stojićević Karamela.- Nemam vremena da se bavim bolesnim komentarima tog Predraga i Ivana Ivanovića i ljudi poput njih. Bolje bi im bilo da se bave svojim životima, pa tek onda tuđim - naglasio je Karamela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja