SARA VAJSU: Budalo retardirana, nismo ti dali štapić jer nam je bilo žao!

Iznervirala se

SARA VAJSU: Budalo retardirana, nismo ti dali štapić jer nam je bilo žao!

Stars -
Budalo retardirana, nismo ti onda dali štapić, jer si plakao iza WC-a, bilo nam te je žao, nismo tada znali da si toliki kreten, vikala je Sara

Na Farmi je vrlo napeto, jer se bliži izbor sluga. Pošto je Sara gazdarica, svi pretpostavljaju da će za slugu postaviti Vajsa, sa kojim se najčešće i svađa.Sinoć su opet iskrsle tenzije na imanju u Lisoviću, jer se poveo razgovor o izboru sluga. Najviše varnica bilo je na relaciji Sara - Vajs, jer je denser prokomentarisao kako mu je manekenka još pre dve nedelje rekla da će ga staviti za slugu.

Sara Trajanović se uvek lako iznervira kada je Vajs u pitanju, pa je tako bilo i ovog puta. "Budalo retardirana, nismo ti onda dali štapić, jer si plakao iza WC-a, bilo nam te je žao, nismo tada znali da si toliki kreten", vikala je Sara, a pridružio joj se i Ivan Marinković, koji očigledno obožava da se umeša u raspravu kada je Vajs na "dnevnom redu".

"Zato on pravi ona drveća, kao tu nešto radi, zato što nema čime drugo da se predstavi... ma kakav bre tvoj CD", vređao je Marinković.

"Ti bre ne znaš kako se igra ova igra... Ako odeš u izolaciju, letiš odavde, to ti potpisujem! A sada jedi ova g***a koja si sam posejao", zaključila je gazdarica Sara Trajanović.

http://www.youtube.com/watch?v=T1PSkLtLbfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track