Najnovije vesti

AZDEJKOVIĆ SE NE BOJI TUŽBE: Joksimović dirao našu dragu Fifi!
Foto: Kurir Fotomontaža

Afera velika gej tajna

AZDEJKOVIĆ SE NE BOJI TUŽBE: Joksimović dirao našu dragu Fifi!

Stars
17:54h
Svega ovoga ne bi ni bilo da Joksimović nije dirao našu dragu Fi, Fifi. Ne plašim se da će me tužiti, jer bi to onda značilo da je homoseksualizam uvreda, rekao je gej aktivista

Predrag Azdejković, gej aktivista, i Željko Jokimović otpočeli su rat na društvenim mrežama. Najpre je Azdejković napisao na Tviteru "da će morati da koristi tečni puder kao Joksimović jer je to najbolji način da nađe ženu" a pevač mu je oštro odgovorio, napisavši "Sjaši, pederčino".

"Svega ovoga ne bi ni bilo da Joksimović nije dirao našu dragu Fi, Fifi. Ne plašim se da će me tužiti, jer bi to onda značilo da je homoseksualizam uvreda, što se protivi našem zakonu. Generalno, ja bih njega mogao da tužim, jer širi govor mržnje, ali meni ne pada napamet. Joksimović je izabrao ovakvo ponašanje zbog ličnih frustracija", rekao je on.Naime, Joksimović je kao sudija u šou “X factor“ bio neprijatan prema transrodnoj osobi iz Makedonije, Filipu Fifiju Janevskom. To je rezultiralo time da Azdejković u emisiji Zoran Kesić potkači i Joksimovića. Kada ga je voditelj, u duhu emisije, pitao da li ga je prošla “mladalačka faza eksperimentisanja”, aludirajući na homoseksualnost, Azdejković je rekao:

"Pa, što bi rekli Boško Jakovljević, Nenad Radujević i Jugoslav Pantelić, još uvek nije došla ona prava, ali kad dođe ta prava, i ja ću se oženiti kao Željko Joksimović, Ivan Bosiljčić i Karamela", rekako je tada gej aktivista.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja