CECA: Bali-beg je super frajer i obožavam ga

Očarana

CECA: Bali-beg je super frajer i obožavam ga

Stars -
Folk zvezda rado gleda turske serije i ne krije da je glumac koji tumači ulogu Bali-bega po njenom ukusu

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović rado gleda turske serije, a jedna od omiljenih joj je "Sulejman Veličanstveni". Iako su se slavna pevačica i turski glumac Halit Ergenč upoznali na promociji TV Nova u Beogradu i zajedno otišli na večeru, ona otkriva da joj je od Sulejmana draži Bali-beg.

"Veliki sam fan "Sulejmana Veličanstvenog". Halit Ergenč je odlično doneo ulogu sultana, ali je sjajna i glumica koja igra njegovu lepšu polovinu. Iskreno, seriju sam najviše gledala zbog Hurem, jer je dominantna žena, ali i zbog Bali-bega. Sve ostalo je istorija! Bali-beg je super frajer i zato ga obožavam. Nadam se da će sledeći put i on doći u Beograd i da ću ga upoznati", rekla Ceca Ražnatović i dodala da trenutno nema ambicije da se ponovo oproba u glumi.

"Nemam takve ambicije. Oprobala sam se u tome kao devojčurak i videla kakvo je to iskustvo".

Za doček Nove godine Ceca neće raditi, a poslednji koncert u ovoj godini održaće 27. decembra u Subotici. Pevačica naglašava da se izuzetno raduje predstojećem nastupu, jer u ovom gradu nije pevala sigurno 20 godina. Što se želja u Novoj godini tiče, kaže da se tu ništa nije promenilo i da je prioritet isti.

"Svojoj porodici, ali i celoj naciji želim sve najbolje, mnogo zdravlja, uspeha i sreće. Svake godine želje su iste, ali su i najlepše" - poručila je Ceca.

Posle novogodišnjih praznika Ceca Ražnatović planira da snimi još nekoliko spotova, a ukoliko joj obaveze to dozvole, otići će i na kraći odmor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track