FARMERI NAPALI MARIJANU: Nisi ti nikakva mis!

Farma 5

FARMERI NAPALI MARIJANU: Nisi ti nikakva mis!

Stars -
Sve je počelo od toga što je Marko upitao Marijanu na osnovu čega je ona ušla u rijaliti, pošto je rekla da nema veze sa manekenstvom, a ona mu je odgovorila da je ušla kao misica. Umešale su se i Zorica i Sara

Dok se Marijana Leontijević šminkala za trpezarijskim stolom, ostali farmeri počeli su da je prozivaju i podbadaju na konto njene izjave da je bila Mis.

Naime, sve je počelo od toga što je Marko upitao Marijanu na osnovu čega je ona ušla u rijaliti, pošto je rekla da nema veze sa manekenstvom, a ona mu je odgovorila da je ušla kao misica.

Onda ju je Zorica Marković pitala kada i gde je ona to bila Mis. "Prošle godine, Mis Srbije, ušla sam u top tri", odgovorila je Marijana, a Zorica je uzvratila: "Nemoj da se ljutiš, ali ja znam dva miliona devojaka koje šetaju Beogradom i lepše su od tebe", rekla je folkerka.

Onda se uključila i Sara, ekspert za izbore za mis. "Čekaj Marijana, ako si bila na izboru za Mis Srbije, tu imaš top 15, i prvu i drugu pratilju, ako nisi bila pratilja, onda jedino što si mogla da budeš, jeste da uđeš u top 15. Znači, ušla si u top 15, a ne top 3. Top 3 ne postoji", rekla je Sara.

Onda je Marijana rekla kako je bila prva pratilja, ali ni to nije bilo dovoljno dobro za Zoricu Marković, pa joj je rekla kako to onda nije Mis, jer Mis je samo jedna.

http://www.youtube.com/watch?v=ZXRv54ERNlE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track