FARMERI NAPALI GOLUBOVIĆKU: Olupaćemo te, mozak prosuti!

Žestoka svađa

FARMERI NAPALI GOLUBOVIĆKU: Olupaćemo te, mozak prosuti!

Stars -
Sara Trajanović se posvađala sa Jelenom Golubović zbog Ivanovih stvari koje je rediteljka pobacala, a Grujićeva je napala rediteljku jer joj je vrištala iznad glave dok se odmarala

Gazdarica Sara Trajanović i sluga Jelena Golubović celo jutro se svađaju i razmenjuju teške reči, a pridružila im se i Katarina Grujić koju je rediteljka svojom vikom probudila iz sna. Netrpeljivost gazdarice prema rediteljki traje skoro od početka farme, a uoči večerašnje dodele štapića doživela je kulminaciju. Naime, Ivan Marinković, koji je sluga i kojeg je Sara postavila da bi ga spasla i odvela u finale, uzeo je vodu koju je Golubovićka spremila da bi se okupala i u njega stavio svoj veš kako bi ga saprao.

Rediteljka je njegove stvari bacila na pod na šta je reagovala Trajanovićeva i napala Golubovićevu.

"Aljkavušo jedna, spavaš u haljini u kojoj si đipala celu noć, ne skidaš šminku, nikada se ne umiješ. Četiri meseca te trpimo, bacaš tuđe stvari gde stigneš. Sve da si to pokupila. Obećavam ti, sve tvoje stvari baciću, ali ne u kantu nego u WC", vikala je Sara, dok je rediteljka rekla da joj ne pada na pamet.

"Bacio je stvari u moj lonac za kupanje. Đubre od đubreta", rekla je Golubovićeva.

"Neka te neko nauči kako se umiva. Večito spavaš musava, prljava", nastavila je Sara da viče.

"Ja ću nju da olupam, neću da je počupam kao Divna, pa neka letim napolje. Ona je promašila ustanovu, ovo nije ludnica", pričala je Sara, dok ju je Ivan podržavao nazivajući je narkomankom.

Jelena Golubović na kraju je bila toliko iznervirala zbog svega što su joj preostali farmeri rekli da je uzela lonac sa vodom i prosula ga na sto preko hrane, pa je i Romana odreagovala i opsovala je.

Jelena Golubović je potom otišla u sobu da tamo ugreje vodu, ali je nastavila da se žali i viče, što je iznerviralo Katarinu Grujić, koja je bolesna ležala u sobi. "Mozak ću da joj prospem, ako joj lupim šamarčinu", iznervirano je Katarina nasrnula na Jelenu, ali su je farmeri sklonili.

"Polako, nemojte, ona ide na to", smirivao je Ekrem. "Ničiji lonac nisam pipnuo. Puj, žensko. Nikada nije svoj krevet spremila", nadovezao se Ivan na svu priču. "Otela mi je kafu iz ruke, svu me je zalila", žalila se na Jelena Zorici, koja ju je zamolila da ode da se presvuče

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track