LJUBAV NA SRPSKOJ ESTRADI: O njima se najviše pričalo u 2013!

Svađe i pomirenja

LJUBAV NA SRPSKOJ ESTRADI: O njima se najviše pričalo u 2013!

Stars -
Estradne veze imaju neke neobične tokove, ali šta god da se dešava, one nikako ne upadaju u rutinu

Da li je Stanija trenutno ili potpuno raskinula vezu sa Filipom, da li će se Goca udati za Rašu ili će to možda pre njih uraditi Nataša i Vlada? To su pitanja koja su proteklih meseci zanimali mnoge. Ove estradne veze imaju neke neobične tokove, ali šta god da se dešava, one nikako ne upadaju u rutinu.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović Stanija Dobrojević i Filip Panajotović vezu su započeli pre šest meseci u rijaliti programu "Farma". Iako je većina tvrdila da će ljubav sa završetkom šoua prestati, par je ostao zajedno. I to donedavno kada se saznalo da je ova rijaliti veza pukla. "Mnogo stvari sam morala na svojim leđima da nosim", izjavila je Stanija posle raskida sa Filipom. A on je na Tviteru uzvratio: "Kakve laži ja ne verujem, šta priča majke mi! Bolje reci šta je bilo kad sam ušao u stan! Sramota! O njima se i dalje priča, a nova dešavanja će bez sumnje uskoro uslediti.

Ognjen Kajganić i Ivana Đerisilo Za vezu Ivane Đerisilo i Ognjena Kajganića saznalo se početkom ove godine. Par je uslikan kako u beogradskim klubovima razmenjuje nežnosti. A onda je pre nekoliko dana odjeknula vest da je odbojkašica u petom mesecu trudnoće. Beba koja će i Ivanu i Ognjenu biti prvo dete stiže maja sledeće godine. "Trenutno ne razmišljaju o svadbi jer ne žele da se ona opterećuje bilo čime pre porođaja", rekao je izvor blizak ovom paru. Kajganić iza sebe ima brak sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović, a poznata je i njegova veza sa Marijom Kilibardom od koje se rastao 2011.

Goca Tržan i Raša Novaković Goca Tržan i 14 godine mlađi Raša Novakoviž zabavljaju se dve godine. Početkom ovog meseca bubnjar je zaprosio svoju devojku. Datum venčanja još nije poznat, a kako su preneli pojedini mediji, par želi da svoju vezu upotpuni jednom bebom. Od priča o tome da Goca vara Rašu, ali i da je Raša našao zamenu za Gocu, do vesti da je Rašin tata napao novinarsku ekipu u svom stanu i pretio joj pištoljem, ova veza je od samog početka "obećavala". Udajom za bubnjara Goca će uću u drugi brak. Pevačica se pre dve godine udala za Ivana Marinkovića sa kojim je ubrzo i dobila ćerku Lenu. Par se razveo 2011.

Sara Jovanović i Aleksandar Atanasijević Finalistkinja poslednje sezone "Prvog glasa Srbije", Sara Jovanović nedavno je počela vezu sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem. Pevačica nije propustila priliku da svoju ljubav dočeka na aerodromu nakon Evropskog prvenstva u Danskoj gde je naša reprezentacija, čiji je Aleksandar član, osvojila bronzanu medalju. A da je Sara napravila dobar izbor potvrdio je i njen deda Marko Duvančić, koji inače svaki potez unuke rado prokomentariše. "Ja sam savremen i širokih shvatanja. Mladi, lepi, zdravi, pravi... Super! Ona je devojka od 20 godina, naravno da će imati momka. A Aleksandar je mladić na mestu", rekao je on.

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović Sve je krenulo od spota Nataše Bekvalac "Pozitivna" koji je snimljen prošle godine na Ibici i u kojem su glavne uloge imali pevačica i Vlada Vuksanović. Scenario iz videa prepun ljubavnih scena preneo se u stvarnost. Ubrzo posle njegove premijere paparaci su ovaj par uslikali zagrljen u jednom hotelu na Braču. Usledila je Vladina izjava da je zaljubljen u Natašu, a onda se, za manje od godinu dana, u njihov vezi desilo bezbroj obrta. Prvo su raskinuli, jer "njihova veza nije imala budućnost", ali je Vuksanović u međuvremenu otkrio da nikada neće zaboraviti bivšu devojku. Njihova veridba, oktobra ove godine, pokazala je da ova priča nije završena.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track