OLIVERA KOVAČEVIĆ: Odbila sam tri finansijski bolje ponude i ostala na RTS-u

Ipak ne

OLIVERA KOVAČEVIĆ: Odbila sam tri finansijski bolje ponude i ostala na RTS-u

Stars -
Urednik i voditelj emisije “Da, možda, ne” Olivera Kovačević otkrila je da je odbila čak tri finansijski izdašnije ponude sa drugih domaćih televizija iako je na RTS-u plaćena manje od urednika Dnevnika

Olivera Kovačević, urednik i voditelj emisije “Da, možda, ne” otkrila je da je odbila čak tri finansijski izdašnije ponude sa drugih domaćih televizija iako je na RTS-u plaćena manje od urednika Dnevnika.

Među televizijama koje su žeMnogi imalele da je angažuju u svom timu našle su se B92, TV Nova i TV Prva i iako su ponude bile finansijski povoljnije nije prihvatila nijednu.

"Finansijska ponuda je neophodan, ali ne i dovoljan uslov. Potrebno je da radite ono što mislite da najbolje znate i što nije u suprotnosti sa vašim stavovima i vašim bićem. Mene su svojevremeno zvali i da vodim prvi serijal “Velikog brata” i nudili mi da sama upišem cifru na čeku. Razumete da biste trajali i zaslužili poštovanje onih koji su vam važni ne možete pristati na sve. Otuda i kruže priče kako sam enormno plaćena na RTS-u, što je apsolutna neistina", rekla je Olja za "Blic TV magazin" i dodala da je plaćena manje od urednika Dnevnika i da je na RTS-u mnogo bolje plaćenih od nje.

Urednica i voditeljka posle novogodišnjih praznika pokreće novi ciklus pomenutog tok-šou programa, a pauzu je napravila posle predloga pokojnog direktora RTS Aleksandra Tijanića da osmisli novi koncept emisije.

"Emisija u dosadašnjem formatu trebalo je da krene od oktobra, kad i jesenja programska šema RTS. Međutim, u jednom razgovoru Tijanić mi je predložio da pokušam da osmislim novi koncept koji će biti dinamičniji i zanimljiviji od razgovora trojice u studiju. Sutradan sam donela novi koncept i potpuno neočekivano, prihvatio ga je iz prve. Tu ideju smo nekoliko dana razrađivali i krenula je realizacija tehničkih detalja. Pošto je RTS javna institucija, trebalo je raspisati tendere za svaki deo scenografije, što je potrajalo, iako su svi u tom lancu, od finansija do nabavne službe, bili veoma posvećeni realizaciji. To su te zakonske procedure. Sve je bilo spremno desetog decembra, ali je kolegijum odlučio da zbog snimanja novogodišnjih emisija, „Da, možda, ne“ krene posle praznika", rekla je Kovačevićeva.

Na pitanje s kim je Olivera i zašto se nije udala, odgovorila je kratko:

"Ako se udam, šta ćete me pitati?"

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track