ĐOLE ĐOGANI: Gagi je najveći frajer devedesetih!
Foto: Kurir štampano

Ja tebi vojvodo...

ĐOLE ĐOGANI: Gagi je najveći frajer devedesetih!

Stars -
Devojke su ga jurile na nastupima, morao sam da ga branim, kaže denser, čiji je mlađi brat za Kurir otkrio da je bio u vezi sa Sandrom Meljničenko

Hvali ga na sva usta.Gagi je bio najveći šmeker na estradi devedesetih godina, tvrdi Đole Đogani. Nije se iznenadio što je frontmen grupe Fanki Dži otkrio za Kurir detalje svoje veze sa Sandrom Meljničenko, s kojom je bio davne 1991, kad je imala 14 godina, ali naglašava da mu to mlađi brat nikad nije otkrio.- Nije mi to spominjao. Bio je zgodan, lep i visok, a život je takav da se, ako si uspešan i imaš novca, i duhovno podigneš na malo viši nivo. Kada živiš s manje para i uspeha, onda se prilagođavaš tome. Mada, Gagi je i sad OK. Kad je bio mlađi, stvarno su ga devojke jurile na nastupima, morao sam da ga branim - kaže Đole.Denser je siguran da njegova plesna škola u to vreme ne bi tako dobro radila da nije bilo Gagija.- Kad smo je otvorili, toliko je curica dolazilo da nismo mogli da radimo zbog gužve. Bar 60 odsto dolazilo je da vidi njega i da bi bilo u njegovoj blizini, a ne da bi igralo. To je trajalo jedno vreme, ali kad bi videle da baš i ne trza na njih, odlazile bi. Po tome sam zaključio da je gužva bila zbog njega. Uglavnom, bio je s lepim i normalnim devojkama. Da se ne lažemo, imali smo uvek najlepše devojke i oženili se najlepšim ženama - on Anabelom, a ja Slađom i Vesnom. Završili smo srednje škole, a ne fakultete, ali imamo nešto pozitivno u sebi - naglašava Đole. Pozvali smo ponovo Gagija, ali ostao je nedostupan do zaključenja ovog broja.

REAGOVANJA / Gagijevi i Sandrini prijatelji o vezi densera i supruge ruskog milijarderaSlađa DelibašićRibe su padale na njegovu đusku- Gagi je bio super frajer i devojke su se ložile na njega najviše zbog igranja. Padale su na njegovu đusku. Stvarno je bio dobar. Ima nešto posebno u sebi.Ivana Stamenković SindiNisam čula da su bili zajedno- Nikad nisam čula da su Sandra i Gagi bili u vezi. Ne bih ništa dalje komentarisala.Nevena AdžemovićGagi se reklamira jer je propao- Nije istina da su on i Sandra bili u vezi. Ona mi je drugarica i mnogo je jadno to što priča Gagi. On je to učinio zarad medijskog prostora. Znate šta, nekome je potrebna reklama zbog propale karijere. Stvarno je strašno šta se radi, pogotovo s „modelsicama“. Zbog čega se nečiji kvaliteti toliko osporavaju i omalovažavaju?! Muka mi je više od toga.Igor Todorović, Dr IgiLudele su za njim- Uvek su devojke ludele za Gagijem. I ja sam bio u sličnoj situaciji. Nas dvojica smo sve ove godine mnogo dobri i nikad nismo imali ni najmanji konflikt. On je mnogo dobar i volim da radim s njim.Milan Vrbić Vrba, menadžer grupe ModelsSandra mi nije pričala o Gagiju- Ona je sa 16 godina došla u grupu Models i nikad mi nije pričala o Gagiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track