VANREDNO IZBACIVANJE: Sara napustila imanje, Ivan ostao u suzama!

Bliži se kraj rijalitija

VANREDNO IZBACIVANJE: Sara napustila imanje, Ivan ostao u suzama!

Stars -
Pošto se uskoro bliži kraj Farme, takmičari su sve nervozniji i sa nestrpljenjem očekuju 30. decembar kada će se znati pobednik Farme 5

Manekenka i misica Sara Trajanović prvi je finalista koji je napustio Farmu. Ona je imala 1,30 odsto glasova publike i kao osoba za koju je publika najmanje glasala, napustila imanje. Ivanu je to veoma teško palo, pa ju je, pre nego što je izašla, čvrsto zagrlio i zaplakao.

Pošto se uskoro bliži kraj Farme, takmičari su sve nervozniji i sa nestrpljenjem očekuju 30. decembar kada će se znati pobednik Farme 5.

Do tada, Zadruga im je spremila iznenađenje u vidu novog izbacivanja.

ZA SVOG POBEDNIKA FARME MOŽETE GLEDATI OVDE.

00.42 Sara Trajanović je stigla u studio u Šimanovcima.

23.57 Voditeljka Aleksandra je saopštila gledaocima da Ivan Marinković i dalje plače za Sarom i da nikako ne može da se smiri.

23.32 Dok gosti u studiju čekaju da se Sara vrati sa imanja u Lisovićima, jedan od njenih momaka sa Farme - Andrija Marković Aki se na svom Fejsbuk nalogu pita da li da čeka Saru u Šimanovcima. "Pa šta ćemo sad"

23.10 Prvi presek glasova je napravljen. Imanje napuša Sara. Ivan se sagnuo i stavio ruke na glavu... Brisao je suze. Farmeri su se pozdravljali sa Sarom.

Ivan i Sara su se izgrlili u ćošku, a ona je rekla "Nemoj da plačeš molim te, vidimo se za par dana..." On je zatim otišao u sobu i legao.

Mića smatra da se Sara uopšte nije zaljubila u Ivana, ali da on nju iskreno voli.

Sara je imala 1,30 odsto glasova.

23.00 Lepi Mića misli da su Marko Vukotić, Marijana, Edin i Jelena u najvećoj opasnosti da izađu. Suzana Perović smatra da je Jelena Jovanović u "opasnoj zoni."

Sara je izjavila da Aki treba da se vrati... "To samo dokazuje moju izjavu da njih dvoje igraju igru", kaže Vajs, dok Simonida kaže da ima intuiciju da će on ispasti, ali i da bi želela da ostane.

22.40 Ivan i Ognjen su razgovarali. "Sara me je veoma iznervirala kada je rekla da bi želela da se Aki vrati. Ja znam šta Sara i ja imamo ovde. Ona je mlada devojka i ne zna šta želi, a ja sam stariji i držim svoje principe. Idem do kraja i napolju ću isto biti uz nju. Ona je danas pokazala da jedva čeka da pomene situaciju sa Akijem. Mene je to iznerviralo", rekao je Ivan i dodao : "Mislim da svaka žena koja je ostavljena i dalje razmišlja o tome. Ona se meni priklonila jer joj je trebao muškarac neki da se osloni na njega. To sve pripisujem njenoj mladosti, njenom neiskustvu... Ako ona i Aki budu zajedno napolju, a kako ću ja da se borim sa tim, to je moja stvar. Ja ću se sa time pomiriti, ali mislim da ona ima nerealna očekivanja", smatra Ivan.

Suzana je u studiju rekla da postoji neka tajna u vezi Sare koju niko ne zna, a samo ona zna.

22.28 Ognjen je razgovarao sa Marijanom u ostavi i rekao je da bi mogao da napravi dobar narodnjak "Ostavi me u ostavi". Marijana je objasnila svoju odluku da kaže Vajsovo ime kada su se farmeri izjašnjavali koga bi voleli da vrate na imanja. "Rekla sam prvo Vajs, ali pošto su svi farmeri bili za Borisa, ja sam se složila sa njima. Nisam htela njima da kvarim. Volela bih da se vrati Vajs i Simonida, pa Džidža..", rekla je Marijana.

Vajs se u studiju zahvalio Marijani i rekao da je ona divna devojka. Mića se nadovezao da niko ne misli svojom glavom. "Oni svi pričaju kako drugi hoće. Jeleni Golubović svaka čast za ovo. Ona je rekla da je za Čupa da se vrati na Farmu, pa neka sve propadne, ona kaže. Ja nisam dupljak i kažem sve u oči. Zato je Farma došla do ovoga, da ne znaju gde se nalaze. Oni nisu sigurni u sebe, u tome je poenta", rekao je Mića.

22.00 Vesna Rivas i Jelena Golubović su sa Ognjenom u kuhinji. On je pričao sa njima dvema o "Aferi bunda".

"Mi pojedinci smo bili srećni što se Jelena vratila iz arene. Krenuo je tihi rat između Jelene i Ivana... Jelena je ušla u trpezariju i uzela flašu sa stola koju smo mi želeli da popijemo. Ona je otišla da spava, a ja sam došla da uzmem tu flašu. Ona je prema meni bila mnogo bezobrazna, i rekla da se ne mešam i da ona neće da da Ivanu da pije. Iako sam ja rekla da sam i ja ukućanin ove Farme, da hoću da popijem malo, ona mi je priredila takvo razočarenje. Da vam kažem svima, Jelena Golubović je najveće razočarenje na Farmi. Jelena je sama predložila da zamrznemo naše odnose, što sam prihvatila oberučke. Svi znaju da Vesna Rivas ne pozajmljuje garderobu, i prvi put mi se desilo da sam joj dala bundu da bi bila lepa", pričala je Vesna Rivas ubrzano i nastavila.

"Jelena je koristila moju bundu i nikad se nisam ljutila. Međutim, bunda je bila okačena o jedan ekser i samo je jedan dan došla Jelena i rekla "Šta će ova bunda ovde", i kako je povukla, ona je iščupala onaj deo gde se kači bunda", rekla je Vesna Rivas, dok je Jelena Golubović demantovala sve.

Rivasova je donela bundu da bi dokazala Ognjenu kako je bunda uništena. "Pogledajte, ovo je bunda od leđa bizona, vredna 20.000 evra", govorila je Vesna dok je pokazivala bundu svoju.

21.51 Vajs je stigao u studio i odaljio stolicu od Simonide, međutim reditelj emisije je rekao da mora da se približe zbog svetla. Vajs je došao vidno iznerviran u studiju. "Ja ne da ne želim da sedim pored Simonide, nego ne želim ni na ulici da joj se javim", rekao je Vajs, a Simonida se smejala.

21.45 Ognjen stiže na Farmu, a ukućani ni ne slute da će neko izaći večeras. Kad je voditelj ušao u kuću, oni su pravili krompiriće i bili su poprilično iznenađeni kad su ga videli.

21.40 Prvi presek se pravi, i ko bude imao najmanje glasova, pridružiće se u studiju. Sa Aleksandrom su Simonida, Suzana i Lepi Mića.

Stolica pored Simonide je prazna, a ona se našalila da je to stolica za Vajsa i da jedva čeka da dođe. Lepi Mića je rekao da je uvek tih kad su prema njemu dobri ljudi.

http://www.youtube.com/watch?v=vao5wrdOUCc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track