Najnovije vesti

PREPORUČIO: Nikola Lazetić našao Bojani bogatog dečka

Bivši momak kumovao novoj vezi manekenke

PREPORUČIO: Nikola Lazetić našao Bojani bogatog dečka

Stars
Nekadašnji fudbaler, koji se svojevremeno kratko zabavljao s Rajićevom, spojio je sa svojim prijateljem, koji je inače oženjen i ima dvoje dece

Zna šta joj treba.
Kurir je već pisao da je Bojana Rajić u vezi sa oženjenim čovekom (ime poznato redakciji) i da joj je kupio „mercedes“. Kad ju je nedavno policija zaustavila, utvrđeno je da su kola neregistrovana i da nema vozačku, pa je protiv manekenke podneta prijava. O tome je svemu Kurir prvi pisao, a sad otkrivamo i da je Bojanu s tim gospodinom upoznao Nikola Lazetić, s kojim se kratko zabavljala.

Rasturila brak

- Ona i Nikolina supruga Sonja postale su u međuvremenu najbolje prijateljice, a sada i poslovne partnerke. On je rešio da se Bojana malo opusti. Upoznat s njenom ne baš sjajnom finansijskom situacijom, nabacio joj je svog dobrog prijatelja koji je pun para. Bojana je ušla s njim u vezu bez obzira na to što je oženjen i što ima dvoje dece. Eto, sad se meša i ljudima u život, a rasturila je i svoj brak - kaže naš sagovornik.

Iznajmili stan

On dodaje da bivšu suprugu Vladimira Stojkovića novi dečko obasipa poklonima.
- Taj čovek joj udovoljava u svemu, a viđaju se u iznajmljenom stanu na Novom Beogradu. Ako se dogovore da tu prenoće, ona sa sobom povede dete i dadilju - ističe naš sagovornik. Nijednog od aktera ove priče juče nismo uspeli da dobijemo za komentar.

(M. D.)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...