SARA: Smuvaću se sa Akijem, a možda i sa Ivanom!

Neodlučna

SARA: Smuvaću se sa Akijem, a možda i sa Ivanom!

Stars -
Ivan je veoma emotivan i ne folira se uopšte. On je iskreno zaljubljen u mene i iskreno me voli, dok se sa Akijem osećam potpuno drugačije

Sara Trajanović je prvi polufinalista koji je napustio imanje.

"Divan je osećaj doći u civilizaciju", rekla je Sara. Manekenka je rekla da obožava direktne nominacije, i da je zadovoljna načinom na koji je izbačena. "Bilo je veoma emotivno to opraštanje..Suze, zagrljaji, poljupci", rekla je Sara.

Aleksandra ju je upitala da li joj je žao što je ostavila Ivana u suzama. "On je veoma emotivan i ne folira se uopšte. On je iskreno zaljubljen u mene i iskreno me voli. U to uopšte ne sumnjam. Što se tiče ostalih stvari, ja sam se veoma zaigrala...Nesvesno sam se zaigrala sa Ivanom i krivo mi je zbog toga", misli manekenka.

"Ja sam dominirala u našem odnosu. Osećala sam se jačom, dok je sa Akijem bila skroz drugačija situacija. Uvek sam bila iskrena... Smatram da ja zaslužujem pažnju u svakom slučaju. Ne garantujem da ću se smuvati sa Ivanom", rekla je Sara zagonetno.

Sara je u toku dana rekla da bi trebalo Aki da se vrati na Farmu, što je Ivana veoma povredilo. "Moja osećanja su pomešana. Moram da razgovaram sa Akijem. Pružiću šansu Akiju ako bude rekao da želi da bude sa mnom... Dugujem mu razgovor. Aki mi se veoma dopao", rekla je Sara.

Ona smatra da se Ivan nada da neće izabrati Akija, nego njega.

Trajanovićeva nije želela da odgovori na pitanje da li se poljubila sa Ivanom, ali smatra da duguje i objašnjenje bivšem dečku.

Sara je rekla da su joj favoriti Ivan Marinković i Sloba Đurković.

ZA SVOG POBEDNIKA FARME MOŽETE GLASATI OVDE.

http://www.youtube.com/watch?v=_8uH0xsR9Zg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track