NISKI EDINOVI UDARCI: Jelena J, sve ću narodu otkriti!

Škorić zapretio

NISKI EDINOVI UDARCI: Jelena J, sve ću narodu otkriti!

Stars -
Edin i Jelena su se posvađali i žestoko izvređali jedno drugo, a sportista je zapretio da će sve otkriti i da ne želi da ga neko pravi magarcem

Jelena Jovanović i Edin Škorić, kako se bliži kraj rijaliti šoua Farma, sve više se svađaju i udaljavaju jedno od drugog. Pevačica je sve više nervoznija i nezadovoljnija jer je Edin zapostavlja i sve više vremena provodi flertujući sa Marijanom Leontijević s kojom je proveo noć u hotelu, a većina farmera je zaključila da je između to dvoje farmera desilo simpatija.

Jovanovićeva nije ne može da trpi hladnoću između njih dvoje pa mu je prebacila da je u poslednje vreme odvratan i da je nije ispoštovao, pa se Edin pokušao izviniti.

"Čujem sve. Priznajem, odvratan sam. Pogotovo izvini za ono što sam ti rekao iznad kreveta, notorna glupost, znaš da to ne mislim. Tvoja je volja, ja sam ti pokazao neviđeno poštovanje prema tebi kao prema ljudskoj osobi", rekao je Edin."Odvratan si. Hoću kući da više nikada nikog ne vidim", odbrusila mu je Jelena."Reci mi, neću dozvoliti da me pravi magarcem. Volim te! Šta sam ti uradio", pokušao je sportista da sazna gde greši.

"Kad je trebalo da me slušaš, nisi. Neću da pričam, slušam te"."Slušam te 120 dana, bio sam ti i rame za plakanje i sve".

"To si prebacivao drugim,a sad svima ti govoriš. I nisi mi donosio kafu svaki dan u krevet", bila je i dalje neumoljiva Jelena. "Šta pričaš, da li me zajebavas?! Neću dozvoliti da me napraviš magarcem, ovo je poslednja rečenica koju ti govorim, a ti znaš šta to znači", naljutio se Edin.

"Crkni g...... Šta ti misliš ko si", viknula je Jelena.

"Sad ćeš da vidiš šta će da bude. Ti ćeš da se izdrkavaš na mene jer sam ti posolio hranu, dva dana pred kraj rijalitija. Stidi se. Ti mene da vređaš. Sram te bilo. Sve ću da kažem pa nek vide ljudi", zapretio je Edin.

Podsetimo, Jelena i Edin posle mesec dana provedenih na Farmi su otkrili svoje emocije i postali rijaliti par. Međutim, iako je njihova veza u početku izgledala idilična, prvo ju je poljuljao Japin ulazak, koji se predstavio kao Jelenin dečko. Potom je i odlazak Marijane Leontijević i Edina Škorića u hotel podgreao sumnje da veza između pevačice i sportiste nije prava i da oni sve vreme u stvari glume. Par je prošle nedelje čak i raskinuo, ali su se pomirili.

http://www.youtube.com/watch?v=Z1r7sxlbh-g

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track