Sara želi pobedu: Pokazaću svoje glasovne mogućnosti!

Tvoje lice zvuči poznato

Sara želi pobedu: Pokazaću svoje glasovne mogućnosti!

Stars -
Želela sam težu pesmu, kao što je „Bleeding love“, jer sam želela da pokažem svoje glasovne sposobnosti, rekla je Sara

Finalistima šoua "Tvoje lice zvuči poznato“ zajednička je trema pred subotnje takmičenje, a razlikuju se po samouverenosti u kojoj prednjače Sara Jovanović, Knez i Aleksa Jelić.

"Želela sam težu pesmu, kao što je „Bleeding love“, jer sam želela da pokažem svoje glasovne sposobnosti", rekla je Sara i dodala da je Leona njena omiljena pevačica.

Takmičari će tokom narednih dana uvežbavati svoje nastupe i imati nekoliko proba pod maskama jer će emisija, kao i polufinalna, ići uživo. Stoga, svaka greška može činiti razliku između trijumfa i debakla.

Pošto su sami imali priliku da odaberu šta će izvoditi, takmičarima je trebalo 48 sati da izvagaju i konačni izbor je sledeći: Aleksa će biti Madona, Sara će imitirati Leonu Luis, Kneza ćemo videti u ulozi Lenija Kravica, Ana će otpevati pesmu od Pink, dok će Boris izvesti numeru iz kultnog filma „Ko to tamo peva“.

Aleksa Jelić je toliko samouveren da je u izjavi sam sebi dodelio pet poena jer smatra da je apsolutni favorit. Da li će se žiri i gledaoci složiti s njim, videćemo u subotu uveče na Televiziji „Prva“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track