EDIN SE POVERIO IVANU: Jelena namerno pravi problem!

Ispovedio se

EDIN SE POVERIO IVANU: Jelena namerno pravi problem!

Stars -
Inače, nešto pre toga on je sa Edinom šetao imanjem, pa mu se bivši odbojkaš, inače trenutno kivan na svoju devojku, poverio, te ispričao kako im nisu baš uvek cvetale ruže

Svađa Edina Škorića i Jelene Jovanović potresa imanje u Lisoviću, te su svi iznenađeni što par koji je svoju intimu držao u tajnosti 100 dana, sada se ne usteže da jedno drugom kažu sve što im je na duši.Da ipak nije sve bilo tako bajno i sjajno u ljubavnoj bezi Edina i Jelene Jovanović, pokazuje i to što tokom ovih poslednjih dana i on i ona svoje muke sa onim drugim poveravaju drugim farmerima. Tako, Jelena se poverava pre svega Katarini Grujić,a Edin Ivanu Marinkoviću.

Ivan Marinković pričao je Marku kako je tek sada saznao kakav je zapravo bio odnos između Edina i Jelene. "Oni su se bre svađali 20 puta na dan, a niko od nas to nije znao... ona nije normalna, maltretirala ga, poludi tako u momentu, pa ga naziva idiotom, kretenom, a on skače oko nje", pričao je Ivan.

Inače, nešto pre toga on je sa Edinom šetao imanjem, pa mu se bivši odbojkaš, inače trenutno kivan na svoju devojku, poverio, te ispričao kako im nisu baš uvek cvetale ruže. On je pričao kako je Jelena išla od ekstrema do ekstrema. Kako u jednom momentu je puna ljubavi prema njemu, mazi ga u neverici da je stvaran, a onda se za 10 minuta sve preokrene, pa bude ljuta bez razloga.

"Jednom kada smo isto tako bili u nekoj svađi, došao je Vajs, i čovek je baš lepo pričao, rekao je da ne može da nas gleda takve, jer smo se kroz sve ove dane borili i izborili za nas... uglavnom, ona ćuti, ja ćutim, i posle 10 minuta ona se nasmejala. I onda sam se ja našalio, pa rekao kao "Nemoj posle kad se pomirimo da kažeš kako sam Vajsa iskoristio za pomirenje", te smo se tome smejali. I onda, kasnije, ona se opet nešto bez razloga naljutila, i onda mi kaže onako podrugljivo - "Šta je, nema ti Vajsa da ti ispegla"! Ona kao da namerno traži problem! I onda mi govori, ti ovo, ti ono, menjaš se...", pričao je ozlojeđeno Edin.

"Onda, isto tako, kad je trebalo svi da se spakujemo zbog izbacivanja, ja vidim da samo Marijana nije spakovala kofere, i tu se našalim pred svima, u fazonu da je sigurna da ne ide kući. I Jelena se naljutila. Rekao sam joj - "Praviš zid između nas, jer me sputavaš... da moram stalno da pazim šta izgovaram... kao da hodam po jajima! To nije prava veza", ispovedio se Škorić Marinkoviću.

23.40 Jelena Jovanović i Edin su razgovarali iza WC. Ona mu je zamerila da je bio bezobrazan prema njoj, dok njemu nije bilo jasno šta je pogrešio. "Ne vredi da pričamo ovde pod emocijama... Treba da izađemo napolje, pa da popričamo", rekao je Edin, dok je Jelena rekla da je sada kasno...

"Veze u rijalitijima su specifične, prebrodili smo svašta tokom ovih 120 dana. Ja sam tebe uvek bodrio, tešio, uvek sam bio uz tebe. Povredilo me je to što si rekla da sam se promenio. I jesam, ali na bolje! Svašta smo pregrmeli, i ja se i dalje nadam, koliko gdo to sada smešno zvučalo, da ćemo odavde izaći kao jedno", rekao je Edin.

23.37 Jelena Golubović je pitala da li je Ekrem imao neke seksualne aluzije prema njoj, a Ekrem je poludeo. "Nije tačno, ja sam se šalio", rekao je Ekrem, dok je Sloba Đurković rekao da Ekrem laže i da je njemu rekao da bi rado imao seks sa njom.

Ekrem se izuzetno naljutio i krenuo da viče na Slobu, a sve se završilo time što je Ekrem izjavio da poštuje Jelenu i da nikad to ne bi sa njom uradio.

23.27 Farmeri su opet imali suđenje. Jelena je upitala Edina da li mu je drago što se združio sad sa ostalim farmerima i da li mu je bolje sada nego ranije. "Da, lepo mi je sada sa farmerima, kao što mi je bilo lepo sa tobom. To je moje mišljenje i ja ga govorim bez ustezanja. Lepše bi mi bilo da sam to vreme proveo sa tobom", rekao je Edin.

Jelena Golubović je upitala Romanu da li je pevačica rekla za nju da nije sposobna za život. Romana je objasnila celu situaciju u koju se uključio i Ivan Marinković.

Marko Vukotić i dalje ne može da veruje da je Jelena Golubović rekla Čupino ime umesto Borisovo. "Kaži mi, iskreno, da li ti je u jednom momentu bilo krivo što se Boris nije vratio", upitao je Marko, dok je Jelena počela svoj odgovor time da joj je Marko postavio kompleksno pitanje.

"Bog će te kazniti, tj već te je kaznio pošto si toliko bolesna i rahitična", rekla je Kaća Jeleni. Rediteljka je odgovorila da je Kaća debela, a na to je Kaća replicirala da se ugojila od psihičkog maltretiranja koje trpi sa Jelenine strane.

23.10 Pričale su Zorica, Jelena Golubović i Romana o Vesni Rivas. Njima nikako nije jasno sa kojim zadatkom je ušla na Farmu. Zorica tvrdi da je Vesna prostudirala ovu Farmu i da je "htela da crkne" što nije ranije ušla."Ja je znam odlično. Prosipala je pamet i onda i sad. Ostavila je jako loš utisak posle one Farme, svađala se sa svima. Došla je ovde sa krpicama i nakitom, samo da se vidi kako se okitila. To je sve ljubomora", rekla je Zorica.

Onda su prešle na Ekrema Jevrića. "On je golub prevrtač. On izgleda glupo, retardirano i ograničeno. Ima momente, ali on je prevarant. Znam ja, on je meni pričao svašta za tebe i Čupa, a tebe je hvalio. Tebi je pričao drugu priču. On ovde ima bolesnu želju da pobedi. On i Edin Škorić"

http://www.youtube.com/watch?v=mEOmz0E63zc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja