Saša Vidić: Nevena, ti si gologuza pevačica u pokušaju

Udario po narodnoj poslanici

Saša Vidić: Nevena, ti si gologuza pevačica u pokušaju

Stars -
Nije Adžemovićeva kriva što smo kao društvo dozvolili da takvi sede u parlamentu, ali ponosan sam ako ona ulazi u postotak hendikepiranih koje država zapošljava

Bez dlake na jeziku.Saša Vidić opet je opleo po Neveni Adžemović, narodnoj poslanici i bivšoj članici grupe Models. Izazvan njenim izjavama u medijima da se vodi Sokratovim mislima, modni kreator je osuo paljbu po njoj.- Danas mi je na pamet pala Sokratova misao kojom se vodim čitavog života, a ona glasi da se dobrom čoveku ne može nauditi, što znači da je sve što je od prosperirajućeg značaja osigurano samo ukoliko je ova vrlina sigurna - izjavila je Nevena povodom svog rođendana, početkom decembra.Treba ti psihijatarOd tada Vidić koristi svaku priliku da je uvredi.- Evo da se vratim na temu Nena Antena i zavisnost. Za početak, pošto ti nemaš profil, možda je vreme da ti isti odredi psihijatar pošto smo mi kao društvo dužni da zaposlimo i osobe sa invaliditetom, gde i ti spadaš. Ništa ružno, ni lično, to smatram uspehom jedne zemlje. O tvojoj karijeri znam vrlo malo, beše si bila nešto mešala golom guzicom i grudima u nekoj grupi, no to svakako nije dovoljno da bi zauzimala medijski prostor. U suprotnom bi svaka „mešalica“ građevinska mogla da zastupa prava građana. Uh, nisam siguran da ćeš ovo sve razumeti, možda za početak da pitaš Sokrata - napisao je kreator na Fejsbuku.Nema poslanicaKada smo ga pitali zašto je ušao u rat, dobili smo odgovor:- Rat nikad, za to vam treba druga strana, sa svim svojim prednostima i manama, na moju sreću ili žalost. Osim gologuze pevačice u pokušaju i neme poslanice, ja u njoj ne vidim to. Nije ona kriva što smo kao društvo dozvolili da takvi sede u parlamentu, ali svakako sam ponosan na isto društvo ako ona ulazi u onaj postotak hendikepiranih koje država zapošljava. Naravno da neću govoriti o njenim zavisnostima pošto ste vi dnevna novina i nije primereno zbog mlađih čitalaca.(M. D.)

Oštar... Saša Vidić
Oštar... Saša Vidić

NevenaVIDIĆ JE ISPOD MOG NIVOAPozvali smo Nevenu Adžemović, ali ona nije htela da ulazi u polemiku s Vidićem.- Ne bih da komentarišem njegove gluposti jer je on ispod mog nivoa i ne bih da se spuštam.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track