Haris Džinović: Brkovi su mi detektori erogenih zona!

Haris Džinović: Brkovi su mi detektori erogenih zona!

Stars -
Brkove sam pustio od gimnazije, to je bila moda jer je bio aktuelan hipi pokret, a oni su detektori za otkrivanje erogenih zona", rekao je pevač

Kralj meraka Haris Džinović održaće koncerte u Centru „Sava“ 27. i 28. decembra, za koje se traži karta više, a osim dobre muzike, ne odriče se ni brkova i šešira."Svi misle da nosim šešir zato što sam ćelav, a nije tako. Nosim ga zato što mi dobro stoji i to nije samo moje, već i mišljenje mnogih. Danas je, uostalom, moda brijanja do glave, tako da ne bih imao problem da se obrijem. Inače, šešir sam stavio kad sam počeo da pevam u grupi „Sar E Roma“ zbog imidža i više ga nisam skinuo. Taj šešir je ubedio sve da sam Rom iako jedini u grupi to nisam bio. Brkove sam, s druge strane, pustio od gimnazije, to je bila moda jer je bio aktuelan hipi pokret. I neću ih se odreći. Brkovi su detektori za otkrivanje erogenih zona", rekao je Džinović.

Smetaju li vam komentari na razliku u godinama između vas i vaše supruge Meline?"Da mi osećamo da postoji razlika, ne bismo bili zajedno sve ove godine, i to nam je danas bolje nego ikada do sada. Ne znam dokle će to trajati, verovatno dok neko od nas dvoje ne umre, to jest ja (smeh). Baš to što imam 30 godina mlađu ženu, za čim muškarci u mojim godinama čeznu, čini da budem u potpunosti posvećen i da nemam potrebe za flertom. Što bih tražio bilo šta kad sve imam kod kuće?

Na koga su deca nasledila talenat?- Nemaju talenta uopšte. Đina je jedno vreme pokazala dar za slikanje, pa je odustala. Sad nas ucenjuje da hoće konja ili psa kako bi ponovo slikala.

Kakvi ste kad popijete?- Fantastičan. Nikad me niko pijanog nije video. Samo mi je do šale, društva, pesme. Svako ko želi da me iskoristi, mora da me napije i dobiće šta god zatraži (smeh).

Zašto koncerti u Centru „Sava“?- Imali smo Arenu pre četiri godine, ali Centar „Sava“ je drugačiji, i drugačija publika dolazi. Ima ljudi koji ne vole velike spektakle, pa im prija udobnost te dvorane. S druge strane, i ja imam mnogo bliži kontakt s publikom i to mi prija. Ono što je najvažnije jeste da, kada počne muzika, svi ustanu, i raspoloženje je isto sa 5.000 ili 20.000 posetilaca.

http://www.youtube.com/watch?v=WcE8Rrzfeio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track