EDIN IMAO NAPAD PANIKE: Pao sam u nesvest, mislio sam da ću da se ugušim!

Sportisti pozlilo

EDIN IMAO NAPAD PANIKE: Pao sam u nesvest, mislio sam da ću da se ugušim!

Stars -
Puls mi je bio katastrofa. Imamo sam napad panike. Kalcijum mi je bio pao i nisam osećao prste, ispričao je sportista kada se vratio na imanje

Edinu Škoriću je pozlilo posle svađe sa Jelenom Jovanović i intervenisala je hitna pomoć. Sportista nije mogao da diše pa je odvezen u Dom zdravlja u Barajevo, gde su lekari ustanovili da je imao napad panike i povišen puls.

"Puls mi je bio katastrofa. Imamo sam napad panike. Kalcijum mi je bio pao i nisam osećao prste. Utrnuli su mi kao kada se smrznu. Mislio sam da ću da se ugušim", ispričao je Edin Jeleni kada se vratio na imanje.

"Izvini, molim te, ovo nisam mogao da kontrolišem. I čim pomislim da ćeš ti da se potreseš, meni je još gore"Pao ti je kalcijum jer si disao na usta", rekao mi je doktor. Izgubio sam svest zbog disanja. Ovako sam se tresao u kolima", rekao je Edin.

Podsetimo, Edin i Jelena danima se svađaju, pa su zbog toga i raskinuli. Najžešća svađa dogodila se tokom igre suđenja, kad su pale i uvrede. Jelena je optužila Edina da ne obraća više pažnju na nju i da je namerno povređuje i ponižava, dok je sportista zapretio da će sve o njoj otkriti narodu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track