UŽIVO FARMA 118. DAN Pomirili se Edin i Jelena: Romana je debil!

Ogovaranje

UŽIVO FARMA 118. DAN Pomirili se Edin i Jelena: Romana je debil!

Stars -
Pošto su opet u ljubavi, Jelena i Edin komentarišu ponašanje ostalih farmera, pre svega, Zorice Marković, Vesne Rivas, ali i Romane

Posle teških reči i uvreda, Edin Škorić i Jelena Jovanović su se pomirili, te ne mogu, a da sada ne zamere svim onim farmerima koji su tokom njihove svađe komentarisali njihov odnos.

Edin Škorić "progutao" je sopstvene reči, te iako je besneo zbog Jeleninih uvreda i psovki, te govorio kako neće da ga petnaest godina mlađa devojka jaše i j**e, opet je u ljubavi sa mladom pevačicom, a u ne baš sjajnom odnosu sa ostalim farmerima. Osobito onima koji su, tokom njihove svađe, komentarisali u negativnom kontekstu njegov i Jelenin odnos.

Pošto su opet u ljubavi, Jelena i Edin komentarišu ponašanje ostalih farmera, pre svega, Zorice Marković, Vesne Rivas, ali i Romane.

"Meni je drago što je skočila na mene i na tebe, i što si ti sa 23 godine pokazala da tako kulturno umeš da im se naje**š keve i da umeš da odgovoriš, tim ženturačama koje nisu videle "zna se već šta" godinama, pa su malo nervozne", govorio je Edin svojoj devojci, pa su pomenuli da je Zorica Marković već izglasana od farmera kao ona koja najviše izmišlja.

"A Romana je debil! Klasična komšinica koja hoće sve da zna, a kada nema ništa, onda izmišlja", nastavljao je Edin Škorić.

Potom je Jelena besnela zbog toga što su je optuživali da je depresivna i na tabletama. "Svako ko mi je dao dijagnozu, sledi mu tužba napolju, ja sam zdrava u mozak, oni su bolesni", govorila je, a Edin je odobravao: "Naravno da su bolesni!"

"Sve im slabe tačke znam, sve bih mogla da ih pošaljem na kapiju, ali nisam takva... jedina tačna stvar koju su rekle jeste da si ti dobar frajer", rekla je Jelena, a Edin se nadovezao kako mu je muka od svih njih. "Gade mi se... oni se slade", govorio je.

"Šta bre ona hoće!? Ispekla je hleb 10 puta za ova četiri meseca! A ja joj perem sudove! Da nema mene, ne bi imala odakle da jede", iznervirano je govorila Jelena, misleći na Romanu Panić.

FARMU UŽIVO GLEDAJTE OVDE.

13.15 Edin i Jelena su ležali u krevetu u sobi i mazili se. Edin joj je govorio "Joooj bre, kako si slatka", pa su zatim pričali o njegovoj bradi...

"Zagrli me...", rekla je Jelena kroz osmeh i zatim ga zgrabila za glavu i strasno ga poljubila, dok je Edin prokomentarisao "Emotivna luda", a ona nije prestala da ga ljubi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track