IZBACIVANJE: Marijana, Vesna Rivas i Zorica Marković napustile imanje!
Foto: Printscreen

Farma 5

IZBACIVANJE: Marijana, Vesna Rivas i Zorica Marković napustile imanje!

Stars -
Marijana, Zorica i Vesna napustile su imanje i izgubile šansu da osvoje glavnu nagradu u vrednosti od 50.000 evra

Marijana Leontijević i Zorica Marković imale su najmanji broj glasova i napustile su imanje. Njima se pridružila i Vesna Rivas čiji je zadatak, da širi dezinformacije, završen.

Poslednja nedelja na Farmi postaje sve burnija.. Nakon što je Farmu napustila Sara Trajanović, uskoro će još jedan farmer izgubiti mogućnost da se takmiči za glavnu nagradu.

Pošto se uskoro bliži kraj Farme, takmičari su sve nervozniji i sa nestrpljenjem očekuju 30. decembar kada će se znati pobednik Farme 5.

Do tada, Zadruga im je spremila iznenađenje u vidu novog izbacivanja.

Za svog favorita možete glasati OVDE.

23.40 - Napravljen je i drugi presek glasova.

Treći farmer koji napušta imanje je Marijana Leontijević

23.25 - Boris kaže da mu se čini da će sledeći farmer koji će napustiti imanje biti Marijana ili Ivan. Sara se složila kao i Vesna koja je dodala da će možda to biti i Jelena Jovanović.

"Zorica je mnogo toga pregurala i dobrog i lošeg koje su njoj uticale na zdravlje. Videla sam je u nekom superfinalu. Zorica je mnogo toga pokazala i neko ko diše sa imanjem. Ona je najveći farmer, ona tamo potpuno pripada tamo. Voli farmu, voli životinje", kaže Vesna i dodaje da je imala svađe u prošloj farmi. "Podvukle smo crtu i dogovorile se da ne treba da se svađamo".

"Zorica je mislila da sam ušla zbog Jelena G. Ispalo je na kraju da sam Zorici trebala kao energetsko punjenje nego Jeleni", kaže Vesna.

"Mislim da su Ivan, Jelena Jovanović i Ekrem uticali na moj odnos sa Golubovićevom. Ekremu je više smetalo to što čitam pismo nego Jeleni G.", kaže Vesna Rivas.

23.00 - Ognjen je sa Ivanom

"Tenzija postoji među farmerima. Što je manje ljudi, teže je. Malo je dosadno, sve vreme nešto iščekujemo", kaže Ivan.

"U utorak mi je bilo katastrofa kad je Sara otišla, bio sam baš tužan. Sninoć smo Ekrem i ja sedeli kao idioti. Ali navikneš se brzo da nekog nema", rekao je Marinković.

Ivan je rekao da čuva bananicu za Saru.

"Dugujem Ivanu da porazgovaramo, ali više od prijateljstva neće biti", rekla je Sara.

22.52 - Ognjen je sa Edinom

"Dobro sam, imao sam manji napad panike. Zaista sam se više uplašio nego što je nešto drugo, setio sam se i Igora, ali sve je u redu", rekao je Edin.

"Ovde bilo koje emocije se množe sa dvadeset. Trudili smo se da neki deo intime zadržimo za nas, nismo uspeli u tome, i onda je došlo do svađe"; kaže Škorić.

"Mogu da kažem da u par navrata nisam bio pažljiv, to je moja loša osobina kad sam povređen, volim da teram inat. Jelena je pažljiva, drugačiji smo", kaže Edin.

"Lepo mi je ovo što se desilo i voleo bih da se tako i nastavi", rekao je Edin.

22.47 - "Nijednog trenutka nisam stekao utisak da Jelena i Edin imaju taktiku, a najviše sam provodio vremena sa njima", rekao je Boris, a Sara je dodala da je Edin više u toj vezi.

"Vidim ih a ne vidim ih. Mrtav je taj njihov odnos. Meni je Jelena suviše hladna, jedna drugoj se nismo dopale. Ja ne verujem u tu njihovu vezu. Oni su jedno drugom bili potrbni. Činjenica je da je kod njih taj neki fluid odradio svoje", rekla je Vesna.

"Nisu mi simpatični kao par, pojedinačno da. Da nije sa Jelenom imao bi mnogo lepšu komunikaciju sa ostali ljudima ", rekla je Vesna.

http://www.youtube.com/watch?v=KvXXG0MvRhs

22.24 - Vesna Rivas je u studiju

22.16 - Prvi presek je napravljen.

Farmer sa najmanjimbrojem glasova je Zorica Marković

http://www.youtube.com/watch?v=tA4Zu-TtMS8

22.11 - "Kada Ivan izađe svakako ćemo se videti i razgovarati", rekla je Sara i dodala da će Ivanu sve reći što ga bude zanimalo.

"Mislim da je publika sve videla za ova četiri meseca od Ivana. On je jako emotivan, nekoliko puta je plakao zbog raznih stvari", rekla je.

"Kada mi je Ognjen saopštio da izlazim ja sam bila dobro, pozdravila sam se sa svima, tražila sam njega, one je bio kod ostave. Zagrlila sam ga i rekla da ćesve biti u redu i da idem kući a ne na streljanje", kaže Sara.

"Ja nikada nisam plakao na farmi, a inače ni u privatnom životu ne plačem", rekao je Boris. Šeki kaže da suze idu kad nešto ako boli.

21.55 - Ognjen je sa Ekremom

"Ove nedelje smo svi nešto bezveze.. Ne možemo da pravimo šou", rekao je Ekrem.

On je nedavno po zadatku bio sudija, pa kaže da se Edin i Zorica nikako ne slažu. "Edin je previše zaljubljen u Jelenu. Ne bih joj ja nikad to radio, treba ona meni da kuva kafu, a ne ja njoj. Ni za koga ne bih to radio što je on za nju", rekao je Ekrem i dodao da Zoricu niko ne voli.

"Ona svima prkosi i to što priča misli da je to tako, niko je ne voli. Jelenu Golubović takođe niko ne voli dok sam ja bio ovde. Čuo sam da je ona bila jaka, ali posle je malo pala, kad je Mića izašao, on joj je psovao i oca i mater", kaže Jevrić.

"Ja sam najviše voleo Suzanu, ja lepšu žensku nisam video. Sloba mi je dobar drug, voli me i poštuje, drugi ništa", kaže Ekrem.

21.45 - "Svi koji su ostali su mi favoriti, ne znam ko bi mogao da ispadne, nemam nikakav osećaj", rekao je Šeki.

Boris kaže da je najviše kritika čuo na račun Jelene Golubović. "Ali kada gledam farmu, čitam poruke i ona ima najveću podršku, ne znam, ne razumem", rekao je Boris.

Šeki smatra da najveće šanse za pobedu ima upravo Jelena Golubović.

"Meni nije Jelena favorit. katarina i Sloba su tu zbog Granda, imaju već svoju pobliku, mislim da su oni favoriti", rekao je Boris i dodao da misli da Kaća nije u opasnoj zoni večeras. Boris kaže da Kaći nije zamerio ništa.

"Ja sam joj zamerio što se ugojila toliko, a Boris smršao", rekao je Šeki.

"Stresna situacija, zato se ugojila", rekao je Boris.

"Katarinu ja odlično poznajem, ona mi je drugarica, ali ume da pretera. Rekla sam joj da zbog sebe ne treba tako da reguju. Pravi je drugar, ume da opsuje, ali i da popusti", rekla je Sara i dodala da misli da će Ivan izaći večeras.

"Po mom mišljenju večeras neće izaći Jelena G, Sloba, Katarina, Zorica, Ekrem, svi ostali su u opasnoj zoni", rekla je Sara.

21.42 - Ognjen je sa Slobom.

"Nisam mogao da veruje da će ova poslednja nedelja biti toliko dosadna. Nema nigde nikog. Nema pisma, Proke, životinje... Svi su nervozni. Ne zanmo šta da radimo, pa ceo dan cepamo drva", rekao je Sloba.

"Najviše mi nedostaje Džidža, Boris i Sara", rekao je.

21.37 - "Čula sam se sa Akijem i dogovorili smo se da ćemo se uskoro videti i porozgovarati od svemu", rekla je Sara i dodala da joj najviše zamera Ivana, kao i da Aki nema devojku.

"Rekla sam da mi se čini da će ta priča imati srećan kraj, ne mogu još ništa da pričam, ali nadam se najboljem", rekla je manekenka. Ona objašnjava da zašto je mama napisala da ne pominje Akija.

"Pročitala je u novinama nešto, to je nesporazum", rekla je.

Što se tiče Ivana kaže da zna da je voli i da je zaljubljen u nju, kao i da je očekivala da će biti tužan kad ona izađe. "Muške suze su ok", rekla je.

"Podržavam tu ljubav između Sare i Akija. Sprema se to viđenje između njih dvoje i biće sve u redu.", rekao je Boris. Šeki je dodao da je taj susret trebalo odmah da se desi.

21.23 - Ognjen je sa Jelenom Golubović

"Radujem se što Vesna izlazi. Odmah sam rekla Ekremu da je Ognjen došao da odvede putnicu zlicu namernicu", rekla je Jelena.

Farmeri su jutros imali zadatak da se gađaju jastucima, Jelena je pogodila Vesnu, a onda su je svi farmeri napali, jer se Vesna požalila da ju je jako udarila.

"Nisam je jako udarila, ona je digla frku kao da sam joj razbila glavu", rekla je Jelena i dodala da joj nije pocepala bundu.

"To što je ona došla sa pocepanom bundom, pa je mene optužila izazvalo je ogroman revlot. Videlo se da je rašivena bunda", rekla je rediteljka.

21.17 - Gosti komentarišu Vesnu Rivas

"Bila je jako slatka kada je pokušala da nas ubedi da će Farma trajati do 3. januara. Bila je ok prema meni, a najviše se družila sa Jelenom Golubović, međutim kasnije je krenula frka", rekla je Sara.

Šeki kaže da se očekivalo da će Vesna i Jelena na kraju zaratiti.

"Ja sam očekivala to, jer je ona sa svima ok u početku, a posle...", kaže Sara i dodaje da je poput Zorice.

21.12 - Ognjen je sa farmerima.

Vesna Rivas bila je putnik namernik i trebalo je da širi dezinformaciju da će Farma trajati do 3. januara. Njena misija je završena i ona napušta imanje.

21.11 - Boris, Šeki i Sara su u studiju

"Voleo bih da Kaća pobedi, ali bih voleo i da je vidim večeras", rekao je Boris.

"Jedva čekam kako će reagovati večeras kada budu saznali da je vanredno izbacivanje", rekla je Sara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track