PAŽLJIV: Darko titra trudnoj Ani!
Foto: Damir Dervisagic

Budući tata devojku ni na trenutak ne ispušta iz vida

PAŽLJIV: Darko titra trudnoj Ani!

Stars -
Drži je na oku Lazić se trudi da Sevićevoj ništa ne zafali, pa se nije odvajao od nje na snimanju novogodišnje emisije „Grand šou“
1 / 4

Prati svaki njen korak.Darko Lazić ozbiljno je shvatio ulogu budućeg oca! On se preksinoć, na snimanju novogodišnje emisije „Grand šou“, nije odvajao od devojke Ane Sević, koja je u trećem mesecu trudnoće. Budući roditelji sve vreme su bili jedno uz drugo, a svoju radost podelili su sa svim kolegama. Darko se trudi da Sevićevoj ništa ne zafali, pa stalno trčkara oko nje. Ne dozvoljava joj da se umara, u šta smo se lično uverili! Pobednik „Zvezda Granda“ ni na sceni, tokom snimanja, nije ispuštao Anu iz vida i svaki čas joj se približavao, ljubio je i mazio po stomaku.- Presrećni smo! Naši roditelji su bili iznenađeni i mislim da im je to nešto najlepše što smo mogli da im priredimo - kaže Lazić i dodaje da mu je najvažnije da Ana bude dobro.- Vodim računa o Ani. Malo je nezgodno kad uveče nastupam, ali stalno smo u kontaktu. Trudiću se da joj pored mene ništa ne fali. Darko i Ana su u vezi skoro godinu i po dana i svoju ljubav uskoro će krunisati brakom.

Pomoć Gileta oblačio muškaracAmar Gile Jašarspahić imao je društvo dok se presvlačio. Njemu je jedan dečko pomogao da obuče sako i namesti mu kragnu od košulje, a potom mu je i kaiš zatezao. Pošto pevač tvrdi da voli žene, kroz osmeh je naglasio da mu to nije dečko.Bosonoga Aleksandra izula štikleAleksandra Prijović celo veče mučila je muku s cipelama na visoku štiklu. Zbog toga je pauze koristila da odmori noge, pa se izula. Pevačica ne nosi štikle svaki dan i uvek joj je nezgodno kad nekoliko sati mora da stoji u njima.Prskanje Milica se ispolivala vodomMilica Pavlović se od silnog igranja umorila i preznojila, pa je i ožednela. Kad je nategla flašu da što pre popije vodu, slučajno se ispolivala po korsetu. Bila je srećna što je voda jer joj neće ostati fleka.Smelo Kostovka najseksepilnijaJelena Kostov baš se sredila za novogodišnje snimanje. U crnoj dugoj čipkanoj haljini mamila je poglede svih prisutnih u studiju. Kolege su je zaustavljale i hvalile njen stajling i govorile joj da je svaki put sve lepša. Neki su se čak i slikali s njom za uspomenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja