Marijana Leontijević: Ne želim da kažem da li sam se poljubila sa Markom!

Farma 5

Marijana Leontijević: Ne želim da kažem da li sam se poljubila sa Markom!

Stars -
Marijana je napustila imanje, a u intervjuu nije želela da otkrije da li se poljubila sMarkom Vukotićem

Marijana Leontijević napustila je imanje sa najmanjim brojem glasova publike. U intervjuu manekenka nije želela da otkrije da li se poljubila sa Vukotom.

"Jako sam srećna što sam stigla skoro do samog kraja. Zahvalna sam svima koji su navijali za mene", rekla je Marijana i dodala da je očekivala da će ispasti.

"Raspakovala sam se, jer sam slagala stvari. Očekivala sam da ću biti tamo mesec dana. Bila sam gladna, nervozna, ćutala sam sve vreme, jer nisam imala energije". rekla je i dodala da je farmeri nisu razumeli.

"Nije istina da ja nemam stav, a to što neko ne zna da čita između redova ili što ne razume je njegov problem". Marijana nije želela da odgovori na pitanje da li je bilo poljupca sa Markom.

"Ne želim da kažem, prosto ne želim da odgovorim", rekla je i dodala da joj je priča sa Marko dosadila i da ne želi više o tome da priča.

Aleksandra ju je pitala da li stvarno misli da se osmehom može sve kupiti, na šta je Marijana odgovorila da ne misli tako. Voditeljka nije uspela da izvuče od Marijane ništa u vezi sa Markom Vukotićem.

"Nisam imala taktiku na Farmi, radila sam po osećaju", kaže Marijana i otkrila zašto je bila u dobrim odnosima sa rediteljkom.

"Jelena Golubović me je užasno nervirala na početku, ali nikada se nisam posvađala sa njom i nikada je nisam uvredila iz poštovanja", kaže i dodaje da nije tačno da nikada nije branila Jelenu.

"Ja sam pokušala da pridobijem nekog ko će biti uvek tu za mene i u dobru i u zlu i uspela sam u tome, ali od svakog pomalo", rekla je Marijana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track