STARLETE 2013: One su provocirale seksi izgledom
Foto: Fejsbuk

Opravdale titulu

STARLETE 2013: One su provocirale seksi izgledom

Stars -
Stanija, Soraja, Mimi Oro i Anastasija redovno su preko društvenih mreža oglašavale i pokazivale svoje obline
1 / 17

Zahvaljujući devojkama koje su prostor na domaćoj estardnoj sceni dobile zbog oblina i provokativnih fotografija, reč starleta je dobila neko novo značenje. To nije više kako njeno ime ukazuje "zvezda u usponu, sporedna, ali perspektivna glumica", već osoba koja fizičkim izgledom i samo fizičkim izgledom pridobija medijsku pažnju.

Pogledajmo kako su naše starlete opravdale ovu "prestižnu" titulu.

Stanija DobrojevićStanija Dobrojević je bila veoma vredna u 2013. godini. Njen Tviter profil prepun je fotografija na kojima starleta otkriva sve svoje "prednosti". Redovno je svoje obožavaoce obaveštavala i kako se odvija njena veza sa sada bivšim dečkom Filipom Panajtovićem. Našlo se mesta i za lažne fotografije koje su bile neuspešan potez. A one prave na kojima je zaista Stanija izgledale su ovako.

Soraja Vučelić Ni Soraja Vučelić nije gubila vreme. Pokazala nam je na svom Fejsbuk profilu da su joj fotografije iz toplijih krajeva najdraže. Iako su one najprovokativnije fotografije bile rezervisane za razne časopise, ni na društvenim mrežama nije nedostajalo golotinje i provokativnosti.

Anastasija Budićnastasija Buđić je osvanula na naslovnici jednog muškog časopisa, nastupala sa grupom "Models", pokazala nam ono što smatra da je kod nje najreprezentativnije - dovoljno za 2013.

Milica Mimi Živanović Kao pripadnica novog talasa starleta, poznatom pod imenom "Oro devojke", ona nas je prvo impreisonirala svojim obrazovanjem. Odlično se uklopila u ono što starlete rade, u beskonačno poziranje u nekim seksepilnim pozama.

Sanja Jojić i Tijana Đuričić

I taman kad smo pomislili da su Oro devojke vrhunac, pojavile su se Tijana Đuričić i Sanja Jojić, devojke koje su operisale grudi, jagodice, nos, usne i dobile krajnje nesvakidašnji izgled. A operacijama ovde nije kraj, one planiraju da operišu i zadnjice. Da li će i one pripasti taboru straleta ili će se opredeliti za nešto drugo ostaje da vidimo u 2014!

Foto: VjSky.net
Foto: VjSky.net

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track